Καμπάνια ΣΥΡΙΖΑ με κλεμμένη αφίσα

Το κόμμα «προωθεί» την εγγραφή νέων μελών αντιγράφοντας περιοδικό του Καναδά!Σε βαρύ «clopy-right» υπέπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ελλείψει άλλης έμπνευσης προφανώς και χάριν ευκολίας. Με μια αφίσα, η οποία προηγουμένως είχε χρησιμοποιηθεί σε περιοδικό του… Καναδά, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου επέλεξαν να κάνουν κακή πρεμιέρα στη διαδικτυακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών, προκαλώντας, όπως ήταν λογικό, αρνητικά σχόλια. 

Την «κλοπή» εντόπισαν δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν άργησε να στηθεί το… σχετικό πάρτι με μεγάλες δόσεις χιούμορ.

Το σοβαρό, όμως, της υπόθεσης είναι ότι στην επίμαχη αφίσα, που «ντύνει» την ψηφιακή πλατφόρμα isysriza.gr, φιγουράρει η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία εγκαινίαζε τη μετάβαση στην… ψηφιακή εποχή, εκθέτοντας φυσικά άγρια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα, βέβαια, το οποίο αναπόφευκτα προκύπτει είναι πόσοι θα πάρουν στα σοβαρά την καμπάνια και το κάλεσμα, σπεύδοντας να γραφτούν σε ένα κόμμα που επιλέγει να αντιγράφει (κλέβοντας) ιδέες από άλλους. Αλλά τέτοια ερωτήματα στην εποχή μας και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να θεωρούνται αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα