Νέες «βόμβες» ετοιμάζει ο Παπαγγελόπουλος

«Ενώπιος ενωπίω» την παραμονή της έναρξης της Προανακριτικής για την υπόθεση NovartisΒόμβες αναμένεται να ρίξει εκ νέου ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τη Novartis και μάλιστα παραμονές της ουσιαστικής έναρξης των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε απόψε Δευτέρα, αργά το βράδυ, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, τον οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία έχει παραπέμψει ως βασικό ιθύνοντα νου της «σκευωρίας», να δίνει συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον AΝΤ1, ενώ λίγες ώρες αργότερα, την Τρίτη το απόγευμα, θα συνεδριάζει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, με βασικό αντικείμενο τις προτάσεις των κομμάτων για τον κατάλογο των μαρτύρων που θα κληθούν.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε προκαλέσει σοβαρή αμηχανία στη Ν.Δ., όταν κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής κι ενώ κρινόταν η παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή είχε μιλήσει για τη σχέση του και τις συνομιλίες του τόσο με την Ελένη Ράικου όσο και με τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα έχουν απόψε το βράδυ αγωνία για το τι καινούργιο θα πει ο τέως αναπληρωτής υπουργός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα άδεια κυβερνητικά έδρανα στη Βουλή οφείλονταν στον φόβο των αποκαλύψεων που είναι σε θέση να κάνει ο κ. Παπαγγελόπουλος και να μετατρέψει τους κατηγόρους του σε κατηγορουμένους.

Στο φόντο όσων θα πει με αυτή τη νέα δημόσια εμφάνισή του ο κ. Παπαγγελόπουλος, θα συνεδριάσει αύριο η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητηθεί η κλήση των δικαστικών λειτουργών, όπως της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου, αλλά και του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή.

Άλλωστε, στις δικές τους καταθέσεις βασίστηκε η κυβέρνηση για να καθίσει στο εδώλιο τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αναμένονται ακόμη προς κατάθεση η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η επικεφαλής κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, καθώς και η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα