Για ποτάκια σε μπαρ της Κρήτης ο Τσίπρας

Συναντήθηκε με φοιτητές στο Ρέθυμνο, την ώρα που οι εγγραφές στο isyriza.gr κάνουν «χαμηλές πτήσεις»Στο άγχος και στην αγωνία του ο Αλέξης Τσίπρας να εγγραφούν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ βγήκε σεργιάνι μέχρι και στα μπαράκια της Κρήτης για να πείσει τους νέους ότι το κόμμα του είναι η… λύση.

Μάλλον όμως το έργο του είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά «άσπρη μέρα» είδαν οι πολίτες της χώρας και οι νέοι. Ο ίδιος, πάντως, έχει ξεκινήσει περιοδείες ανά την Ελλάδα για να προσελκύσει νέους στο κόμμα…

Τελευταίος σταθμός, το Ρέθυμνο. Εκεί, ο κ. Τσίπρας, έχοντας ολοκληρώσει μεγάλο κύκλο ομιλιών και εκδηλώσεων, πήγε να πιει ένα ποτό στο μπαρ Φράουλες της πόλης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με φοιτητές, κάποιοι από τους οποίους του είπαν ότι γράφτηκαν πρόσφατα στην πλατφόρμα isyriza.gr για θέματα του τοπικού πανεπιστημίου, αλλά και για ευρύτερα θέματα Παιδείας. Φαίνεται δε ότι συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, παρακολουθώντας τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν.

Αν και γνωστός Παναθηναϊκός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάρηκε με τα γκολ της πειραϊκής ομάδας, όσο κι αν στο τέλος κέρδισαν (και πάλι) οι Γερμανοί. Παράλληλα, φωτογραφήθηκε με τα νέα παιδιά και άκουσε με προσοχή προβλήματα και αιτήματα που τέθηκαν. Μαζί με τον κ. Τσίπρα ήταν και ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει στην Κρήτη τον Νοέμβριο για να περιοδεύσει και στους δύο άλλους νομούς, ενώ θα συνεχίσει τις εξορμήσεις του προωθώντας την καμπάνια εγγραφής νέων μελών. Για την ώρα, πάντως, τα αποτελέσματα δεν δείχνουν θεαματικά, δεδομένου ότι, παρά τον βομβαρδισμό με σποτ και άλλα διαφημιστικά κόλπα, κάπου στις 11.000 ανέρχονται οι αιτήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσει κανείς ότι σε αυτόν τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα τα οποία είναι ήδη μέλη -έχει πέσει «γραμμή» να γραφτούν και αυτοί για να έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές δυνατότητες-, τότε δεν συντρέχουν λόγοι ενθουσιασμού των επιτελών της Κουμουνδούρου και φυσικά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα