Όλη η Κρήτη στο ρυθμό του Socca World Cup 2019 με τον ΟΠΑΠ

Περισσότεροι από 100.000 θεατές παρακολούθησαν το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 6×6Περισσότεροι από 100.000 θεατές από όλη την Κρήτη ξεσήκωσαν το Ρέθυμνο από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου, σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Το Socca World Cup 2019, που πραγματοποιήθηκε με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα στον κόσμο που πλημμύρισε το υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό στάδιο που είχε στηθεί στην παραλία της πόλης.

Με δυνατό της όπλο τον κόσμο στις κερκίδες, η Ελληνική Ομάδα κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά μέχρι την ημιτελική φάση, όπου ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της διοργάνωσης Ρωσία.

Στον μικρό τελικό οι Έλληνες παίκτες επικράτησαν της Μολδαβίας και κατέκτησαν την 3η θέση. Ο κόσμος αποθέωσε την ελληνική αποστολή στην απονομή των μεταλλίων, ενώ ακολούθησε μία μεγάλη γιορτή με όλους τους συμμετέχοντες.

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τη διοργάνωση είχε δοθεί με μία φαντασμαγορική τελετή στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Τζιμπρίλ Σισέ και οι ONIRAMA με το «FIESTA», το τραγούδι-ύμνο του Socca World Cup 2019.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της διοργάνωσης:

 

O OΠΑΠ έδωσε την ευκαιρία σε δύο τυχερούς, καθώς και σε συνεργάτες του δικτύου του να ζήσουν την εμπειρία του Socca World Cup 2019 από προνομιακές θέσεις, ενώ οργάνωσε πολλές παράλληλες δραστηριότητες για όλους τους φιλάθλους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα