Πανηγυρική εκδήλωση με Καραμανλή, Παυλόπουλο

Πυρετωδώς ετοιμάζονται στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών για τη μεγάλη εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στον χώρο του θεάτρου του ΚΘΒΕ……με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο πρώην πρωθυπουργός.

Πρώτη φορά

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που μιλούν στην ίδια εκδήλωση Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, ενώ η διοίκηση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών θα τιμήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας.

Το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι μέλος της ΕΜΣ, θα πραγματοποιήσει ομιλία μία μέρα πριν από την 28η Οκτωβρίου, εν μέσω εορταστικού τριημέρου και με έντονο εθνικό συμβολισμό για τη Θεσσαλονίκη, αφήνει εύλογα ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομιλία του να μην περιοριστεί στο Ιωβηλαίο της ΕΜΣ, αλλά να επεκταθεί και σε αναφορές επί των εθνικών θεμάτων (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά κ.λπ.), όπως είχε κάνει και στην ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 26 Ιουνίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα