Τσίπρας κατά Κυριάκου για «ντελίβερι» στο… αφεντικό!

Σφοδρή επίθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας……προσωπικά κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιάννη Στουρνάρα και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας στη Βουλή πριν από την ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, το οποίο αποκάλεσε «ωραίο μου πλυντήριο».

Ο κ. Τσίπρας, σε ιδιαίτερα αιχμηρούς τόνους, αποκάλεσε ουσιαστικά τον πρωθυπουργό «ντελιβερά» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον τελευταίο το «μεγάλο αφεντικό» της χώρας. «Εσείς κάνετε οι ίδιοι ντελίβερι στο μεγάλο αφεντικό» ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας παράλληλα αδιαφάνεια με αφορμή τα ταχυδρομεία, καθώς επίσης μονοπωλιακά φαινόμενα στον χώρο του Τύπου και χειραγώγηση της ενημέρωσης από τον επιχειρηματία. «Ερχεστε και θεωρείτε ότι οι ταχυδρομικές υπηρεσίες και η κατ’ οίκον παράδοση τροφίμων, ντελίβερι, είναι τόσο βασικές για την αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, ώστε να συμπεριληφθούν σε έναν αναπτυξιακό νόμο. Και ψάχνει κανείς να βρει το γιατί. Μέχρι που συνειδητοποιεί ότι το πρακτορείο διανομής “Αργος” -που ποιος το έχει; Μαντέψτε- έχει ενταχθεί στη λίστα της ΕΕΤΤ για την ανάπτυξη» είπε και πρόσθεσε, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον κ. Μητσοτάκη: «Εντάσσετε στους προς επιδότηση κλάδους τις ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές και τη συνδρομητική τηλεόραση. Και πότε έγινε αυτή η προσθήκη; Οταν φάνηκε ότι κλείνει η συμφωνία τραπεζών – AlterEgo για την εξαγορά της Forthnet/Nova από τον όμιλο Μαρινάκη».

Για Στουρνάρα

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε με την ίδια σφοδρότητα κατά του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή ο κεντρικός τραπεζίτης απείλησε καταπρόσωπο μάρτυρα της υπόθεσης Novartis. «Να τον χαίρεστε (σ.σ.: εννοεί τον Στουρνάρα), διότι μαθαίνουμε ότι οι εισαγγελείς Διαφθοράς που διερευνούν το σκάνδαλο της Novartis αποκαλύπτουν σε αναφορά τους ότι ο κ. Μανιαδάκης, τότε προστατευόμενος μάρτυρας που εσείς λοιδορούσατε και μετέπειτα κατηγορούμενος που τώρα τον αγκαλιάσατε, απειλήθηκε από τον κ. Στουρνάρα» είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι προωθεί τη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα, με τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που της υπαγορεύει ο ΣΕΒ. «Ο ΣΕΒ σάς τα δίνει έτοιμα τα άρθρα και τις αιτιολογικές εκθέσεις. Copy paste. Να μην κουράζεστε κιόλας» είπε ο κ. Τσίπρας και διεμήνυσε ότι η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση τελείωσε και προανήγγειλε σκληρή αντιπολίτευση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα