Πώς να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα τη δόση ΕΝΦΙΑ – Xωρίς ουρές και αναμονή στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέχρι αργά το βράδυ

Δύο ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να αποφύγουν τις ατελείωτες ουρές και την αναμονή με μία απλή επίσκεψη σε ένα από τα χιλιάδες καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Εκεί μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους μέσα σε λίγα λεπτά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Η υπηρεσία πληρωμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ δεν περιορίζεται, όμως, μόνο στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Σε περισσότερα από 2.700 καταστήματα ΟΠΑΠ μπορεί πλέον κάποιος να πληρώνει καθημερινά τις δόσεις των βεβαιωμένων οφειλών στην εφορία, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων, όπως και την πλειονότητα των λογαριασμών του. Συγκεκριμένα:

· Σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)

· Ηλεκτρισμό (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt)

· Φυσικό αέριο (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)

· Ύδρευση (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)

· Ασφάλειες

· Τέλη κυκλοφορίας

· Ασφαλιστικά ταμεία (ΕΦΚΑ)

· Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ που προσφέρει την υπηρεσία πληρωμών.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα