Οι Αλβανοί τρομοκρατούν τώρα τη μητέρα του Κατσίφα

Έναν χρόνο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας…… το γειτονικό κράτος όχι μόνο δεν έχει εκδώσει το πόρισμα για τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο τη μητέρα του Βασιλεία.

Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, ο οποίος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Report TV, ισχυρίστηκε πως η Εισαγγελική Αρχή Αργυρoκάστρου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις «αντιαλβανικές εκκλήσεις» της κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στις 26 Οκτωβρίου. «Να πείτε γιατί σκοτώσατε το παιδί. Γιατί ήρθατε εδώ;

Να φύγετε!» είχε πει η τραγική μητέρα στους Αλβανούς δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, απευθυνόμενη στον νεκρό γιο της, φώναξε: «Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου! Είμαστε γηγενείς Ελληνες χριστιανοί. Δεν θα ξεριζώσουν το έθνος μας!»

Σύμφωνα με τον Χότζα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα φέρεται ότι κατηγορείται πως διέπραξε αδίκημα που προβλέπεται από το άρθρο 265 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο αφορά υποκίνηση μίσους ή διαμάχης μεταξύ των εθνοτήτων και της θρησκείας – αδίκημα που τιμωρείται, σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία, με φυλάκιση από 2 έως 10 έτη.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι έως σήμερα καμία επίσημη όχληση δεν υπάρχει προς τη Βασιλεία Κατσίφα από την Εισαγγελία Αργυροκάστρου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα