Κέρδισε διπλά, αυτή την Κυριακή!

Αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Όχι μόνο ξεκινούν, πολύ δυναμικά, οι εκπτώσεις την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, αλλά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά!Ευκαιρία, λοιπόν, για βόλτα και ψώνια σε χαμηλές τιμές από τα αγαπημένα μας καταστήματα. Και η ευκαιρία αυτή γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα και ευχάριστη για όσους κάνουν τις αγορές τους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας! Γιατί αυτή την Κυριακή, το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more χαρίζει διπλάσιους go4more πόντους, διπλάσιο δηλαδή χρηματικό κέρδος, σε πλήθος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Κατέβασε το go4more app, κάνε τις αγορές σου με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και δες το κέρδος σου να διπλασιάζεται, την Κυριακή 3/11!

Μάθε περισσότερα στο go4more.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα