Ρατσιστές και οι Σύροι;

«Εδώ δεν είναι Ισλαμικό Κράτος. Εδώ δεν είναι το χαλιφάτο του ISIS. Εδώ όποιος θέλει πίνει την μπίρα του, όποιος δεν θέλει δεν την πίνει. Οποιος θέλει να φάει χοιρινό το τρώει, όποιος δεν θέλει δεν το τρώει. Οποια θέλει να βάλει μαντίλα, συμπατριώτισσά μου, τη βάζει. Οποια δεν θέλει δεν τη βάζει και τελειώνει η ιστορία».

Αυτές τις σταράτες κουβέντες τις είπε ο Ανουάρ Μπάκρι, που είναι γενικός γραμματέας του Συνδέσμου των Σύρων στην Ελλάδα. Συμμετείχε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στον ισλαμικό εποικισμό της πατρίδας, που έγινε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου στήθηκε ψησταριά και καταναλώθηκαν χοιρινό κρέας και αλκοολούχα ποτά.

Οι αληθινοί πρόσφυγες, τα πραγματικά θύματα πολέμου είναι εκείνοι που έχουν κάθε συμφέρον να σταματήσει ο εποικισμός της Ελλάδας από τους κουβαλητούς του Ερντογάν. Δεν θέλουν να περιμένουν να εξεταστεί το αίτημά τους έπειτα από χιλιάδες ψεύτικες δηλώσεις λαθρομεταναστών, που παρουσιάζονται ως πρόσφυγες, και αναρίθμητες αιτήσεις ασύλου από κατσαπλιάδες, που ήρθαν να κατακτήσουν την Ελλάδα, η οποία παραδίδεται από την πολιτική ηγεσία της στους ισλαμιστές επήλυδες. Οι κανονικοί πρόσφυγες φυσικά και δεν επιδιώκουν να συνυπάρχουν και να… τσουβαλιάζονται με τα εγκληματικά στοιχεία που έρχονται εδώ για πλιάτσικο.

Ο κ. Μπάκρι με την παρουσία του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στα Διαβατά έκανε και μια εξαιρετικά γενναία πράξη. Μίλησε για το πάρτι διαφθοράς που γίνεται εν ονόματι της… προσφυγιάς από τις ΜΚΟ και την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ! Συγκεκριμένα είπε: «Εδώ γίνεται μεγάλη μπίζνα.

Παίζονται δισεκατομμύρια μ’ αυτούς τους γκάνγκστερ. Γκάνγκστερ ποιοι είναι; Οι ΜΚΟ! Αυτές και η Υπατη Αρμοστεία, τάχα, του ΟΗΕ (που εμείς οι Σύροι ονομάζουμε “ύπατη αρπαχτεία” του ΟΗΕ)… Μιλάμε για πολύ χρήμα, για κλέψιμο, για απάτες. Με έχουν καλέσει οι Αδιάφθοροι στην Αστυνομία να καταθέσω για τα Σόδομα και τα Γόμορρα που γίνονται στην Υπηρεσία Ασύλου, αυτή η σατανική Υπηρεσία Ασύλου, που δεν δίνει τα ντοκουμέντα στους πρόσφυγες».

Έπειτα απ’ όλα αυτά προκύπτει η απορία: Τελικά, είναι ρατσιστές και οι Σύροι;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα