«Βάλτε τέλος στην παράνομη μετανάστευση»

Με διακήρυξή τους 31 προσωπικότητες εκφράζουν την αγωνία της πλειονότητας των Ελλήνων για τον εποικισμό της ΕλλάδαςΔούρειο Ιππο για την εθνική αποδόμηση και την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού χαρακτηρίζουν την παράνομη μετανάστευση 31 εξέχουσες προσωπικότητες. Με διακήρυξη την οποία υπογράφουν, μεταξύ άλλων, επίτιμοι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων, ανώτατοι στρατιωτικοί, πρέσβεις επί τιμή, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν σε κινητοποίηση τον ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει λάβει, όπως επισημαίνουν, διαστάσεις πραγματικής εισβολής.

Η διακήρυξη των 31 προσωπικοτήτων φέρει τον τίτλο «Σταματήστε την Παράνομη Μετανάστευση: Σταματήστε τον Εποικισμό και την Αλλοίωση του Πληθυσμού της Χώρας» και εκφράζει την κραυγή αγωνίας της πλειονότητας του ελληνικού λαού για τους κινδύνους που ελλοχεύει η ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση. Στο κείμενό τους τονίζουν ότι η εισβολή των παράνομων μεταναστών στη χώρα συνεχίζεται υπό τον μανδύα του Προσφυγικού και επισημαίνουν ότι, εάν αυτή η εισβολή δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, αποτελεί άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το μέλλον της.

Δεν παραλείπουν, φυσικά, να τονίσουν και τις γεωστρατηγικές διαστάσεις της μαζικής παράνομης μετανάστευσης και να καταγγείλουν τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων όχι μόνον ως ανεδαφικές και αυτοκαταστροφικές αλλά και ως υποβοήθηση των στρατηγικών της Αγκυρας στην περιοχή. Εχοντας -λόγω των ιδιοτήτων τους- γνώση τού τι συμβαίνει στη χώρα, προειδοποιούν ότι έχει διαμορφωθεί στα σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία -τόσο στο Αιγαίο όσο και στον Εβρο- αυτό που αποκαλούν ως μια άκρως ανησυχητική και επικίνδυνη κατάσταση, που προσομοιάζει με ασύμμετρες, υβριδικές ενέργειες, που στοχεύουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Κάτι το οποίο, όπως σημειώνουν, επιβαρύνεται από τον σκόπιμο παραμερισμό των κρατικών φορέων από τον άμεσο έλεγχο των συνόρων.

Καταγγέλλουν ότι, αντί η Ελλάδα να λάβει άμεσα μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων της -ακόμη και με αναστολή της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για το άσυλο-, συνεχίζει να εμμένει στην ίδια ολέθρια πολιτική και καθίσταται υποχείριο και όμηρος της Αγκυρας.

Καταγγέλλουν τη στάση της Ε.Ε., σημειώνοντας ότι, αντί για αποτροπή και πραγματική αλληλεγγύη, έχουμε τη χρηματοδότηση από πλευράς της της μόνιμης εγκατάστασης μεταναστών στη χώρα. Κάτι που χαρακτηρίζουν «εποικισμό».

Βάζουν, μάλιστα, στον κάδρο και τον Δ. Αβραμόπουλο, τον Ελληνα επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μεταναστεύσεως στην Ε.Ε., καθώς χαρακτηρίζουν τραγικό να παρουσιάζεται η χρηματοδότηση αυτού του εποικισμού ως ευρωπαϊκή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τη χώρα μας. Συνεχίζουν σημειώνοντας ότι η μετάλλαξη της χώρας μας σε «κατ’ ευφημισμόν πολυπολιτισμική» στην πραγματικότητα οδηγεί στην εθνική της αποδόμηση. Δηλαδή την πλήρη αλλοτρίωσή της και σε σύντομο χρόνο στην καταστροφή της πολιτιστικής και εθνικής της ταυτότητας.

Στο στόχαστρο της διακήρυξης μπαίνουν και οι πολιτικές μεταφοράς μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, οι οποίες χαρακτηρίζονται «αδιέξοδη επιλογή», καθώς όσοι αναχωρούν θα αντικαθίστανται από άλλους που θα έρχονται. Και σημειώνουν ότι αυτό δεν λύνει κανένα πρόβλημα όσο δεν συνδυάζεται με αυστηρό έλεγχο των συνόρων. Και ότι αυτή η τακτική δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να επιβεβαιώνει τον ρόλο των νησιών μας ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους.

Ειδική αναφορά γίνεται και στο Δημογραφικό -στενά συνδεδεμένο με το μεταναστευτικό πρόβλημα- όπου επισημαίνεται ότι η μετανάστευση δεν αποτελεί λύση αλλά πρόβλημα, και χρειάζεται μια ολοκληρωμένη πολιτική αντιμετώπισης τόσο του ζητήματος των γεννήσεων αλλά και της φυγής νέων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Η διακήρυξη καταλήγει με τη διαπίστωση ότι «η κατάσταση έχει φτάσει σήμερα στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο αναμονής, παθητικής ανοχής και σιωπής. Οι ελληνικές κυβερνήσεις απέτυχαν, δυστυχώς, να συνειδητοποιήσουν εγκαίρως τις διαστάσεις του προβλήματος και τους κινδύνους που περικλείει για τη χώρα μας η παράνομη μετανάστευση και επέτρεψαν να γίνει η Ελλάδα hot spot της Ευρώπης, με αντάλλαγμα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον εποικισμό και την αλλοτρίωσή της».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα