Άνθρωπος του Σόρος η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα

Η ψυχολόγος Ειρήνη Αγαπηδάκη εργάζεται από το 2018 σε κυπριακό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτεί ο διεθνής κερδοσκόποςAνθρωπος του συστήματος Σόρος αποδεικνύεται ότι είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία μας παρουσίασε ως τη νέα «εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυρία Αγαπηδάκη, που επελέγη για τη θέση, ψυχολόγος στο επάγγελμα, έγινε γνωστή σε ένα ευρύ κοινό όχι λόγω της δουλειάς της ή της ακαδημαϊκής της καριέρας, αλλά από τις δημοσιεύσεις και τις τοποθετήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ειδικά στο facebook, όπως έσπευδαν να της προσδώσουν ως… προσόν κυβερνητικά στελέχη.

Ακολούθησε η συνεργασία της τον Φεβρουάριο και η πρόσληψή της τον Σεπτέμβριο του 2018 ως λέκτορα Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της εταιρίας Gallileo Global Education, η οποία, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ελέγχεται από fund στο οποίο μεγαλομέτοχος είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Σόρος επιχειρεί με διάφορες ΜΚΟ, αλλά και προσεγγίζοντας πολιτικούς που έχουν υιοθετήσει τις… αρχές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να «εισβάλει» στην Ελλάδα, να αλλοιώσει τον πληθυσμό της με τους διακινούμενους μετανάστες και να προωθήσει το λεγόμενο «μουσουλμανικό τόξο» εντός της χώρας.

Το έργο του φαίνεται πως συνεχίζει ο γιος του, Αλεξάντερ Σόρος, ο οποίος πολύ πρόσφατα είχε συναντήσεις τόσο με τον Εντι Ράμα όσο και με τον Ζόραν Ζάεφ, που εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας και επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα.

ΜΚΟ και «ανοιχτά σύνορα»

Ο Ουγγροαμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός εδώ και χρόνια για την προσπάθειά του να καθορίσει τις πολιτικές κρατών τόσο της ανατολικής Ευρώπης όσο και των Βαλκανίων, αλλά και για την εμπλοκή του εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Μεταναστευτικό και την προσπάθειά του να επιβάλει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» για ίδιον όφελος, κυρίως μέσω της χρηματοδότησης ΜΚΟ οι οποίες επί τόσα χρόνια δημιούργησαν το δικό τους «καθεστώς» στα ελληνικά νησιά, και όχι μόνο, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στο θέμα αυτό βρήκε τον… δάσκαλό του από τον Βίκτορ Ορμπαν της Ουγγαρίας, ο οποίος τον κατήγγειλε για το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο χρησιμοποιεί ως «εκκολαπτήριο» για την παραγωγή μιας «ελίτ» που θα εφαρμόζει τις ιδέες του.

Με την επιλογή της κυρίας Αγαπηδάκη ως «εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για χάρη πιθανώς του συστήματος Σόρος και των υπερασπιστών του, «αδειάζει» και την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μηχαηλίδου, η οποία είχε επιφορτιστεί με την αρμοδιότητα αυτή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και στο εξωτερικό. Παρακάμπτει δε σε έναν βαθμό τόσο τον αρμόδιο συντονιστή για το Μεταναστευτικό Αλκιβιάδη Στεφανή όσο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιώργο Κουμουτσάκο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα