Μπάχαλο στα σχολεία με την απόφαση Πατούλη

Απροετοίμαστη και ανίκανη εμφανίστηκε η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής απέναντι στο πέρασμα της κακοκαιρίας από την Αττική

Γονείς βρέθηκαν με τα παιδιά στα χέρι χθες το πρωί, καθώς τα πήγαν στα σχολεία από τις 8 το πρωί, αφού δεν γνώριζαν ότι η Περιφέρεια είχε δώσει εντολή να ανοίξουν τα σχολεία στις 10 το πρωί. Ή μάλλον, για να είμαστε δίκαιοι, η Περιφέρεια έλαβε άγρια χαράματα την απόφαση να καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολείων!

Ναι, καλά διαβάσατε, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής μόλις στις 5 το πρωί, την ώρα όπου όλοι κοιμούνται, αποφάσισε ότι τα σχολεία θα άνοιγαν αργότερα για να αποφευχθούν τα προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτής της αλλοπρόσαλλης, ασυντόνιστης και ερασιτεχνικής τακτικής ήταν να προκληθούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους εργαζόμενους γονείς, οι οποίοι όταν έφτασαν στα σχολεία των παιδιών τους, τα βρήκαν κλειστά. Προσωπικά υπεύθυνος γι' αυτή την απίστευτα αντιεπαγγελματική και ερασιτεχνική κίνηση της Περιφέρειας είναι ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης.

Το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας ήταν ένα αποτυχημένο τεστ για τον νέο περιφερειάρχη. Αν δεν μπόρεσε σε μια απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση να συντονίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και κατάφερε να φέρει το χάος με το πότε θα λειτουργούσαν τα σχολεία σε μια κατά τα λοιπά απλή φθινοπωρινή ημέρα με κακοκαιρία, ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε μια πραγματική κρίση, όπως μια πλημμύρα τύπου Μάνδρας ή μια φωτιά όπως στο Μάτι.