9 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα μας συμπληρώνει εννέα χρόνια ζωής. Από τον Δεκέμβριο του 2010, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της «δημοκρατίας», έως σήμερα πολλά άλλαξαν στον τόπο, αλλά λίγα πήγαν προς το καλύτερο.

Το συλλογικό σκάφος δεν έχει πάψει να κλυδωνίζεται. Το έθνος μας αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο, υπαρξιακών διαστάσεων. Η Ελλάδα αποικίζεται από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν την παρουσία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, επικαλούμενοι τον... ανθρωπισμό και το Διεθνές Δίκαιο - λες και αυτό ορίζει ότι κάθε λαός πρέπει να παραιτείται των δικαιωμάτων του για να μη στενοχωρήσει τους επήλυδες.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, αποτελεί πρόβλημα, και μάλιστα μεγάλο. Η ελίτ των κομμάτων, αντί να εργαστεί συστηματικά και έξυπνα για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων και να εξασφαλίσει ισονομία για τους πολίτες, φροντίζει για τους ημετέρους και για τον εξευμενισμό άλλων κρατών, που ζητούν κομμάτια της Ελλάδας (είτε διατυπώνοντας άμεσες απειλές, όπως η Τουρκία, είτε με αόριστες υποσχέσεις και παρασκηνιακές πιέσεις, όπως οι μεγάλες δυνάμεις).

Η «δημοκρατία» μας είναι το μόνο ευρείας απήχησης ΜΜΕ που στάθηκε και στέκεται δίπλα στο έθνος και στον λαό αυτά τα δύσκολα χρόνια. Δεν φοβηθήκαμε τις συγκρούσεις με τα πολιτικά και τα οικονομικά συμφέροντα, που επιβιώνουν και γιγαντώνονται ανάλογα με το μέγεθος και τη σφοδρότητα της αρρώστιας που τρώει τα σωθικά της Ελλάδας.

Τολμάμε και μιλάμε για τον Χριστό, την Ελλάδα και την οικογένεια την ίδια στιγμή που το μιντιακό και το πολιτικό κατεστημένο προσκυνούν τα χάλκινα είδωλα της νεοταξικής σήψης.

Η «δημοκρατία» μας μπόρεσε να αποδείξει ότι, εκτός της υποταγής, υπάρχει και άλλη επιλογή, αξιοπρεπής και πατριωτική. Πολλοί δεν πίστεψαν στο εγχείρημά μας. Ευτυχώς πίστεψαν, στήριξαν και στηρίζουν ακόμα οι πιστοί αναγνώστες μας.

Σε αυτούς λογοδοτούμε και αναφερόμαστε, όπως και στις συνειδήσεις μας. Με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη του λαού και την ακάματη προσπάθεια όσων εργάζονται για την εφημερίδα μας η «δημοκρατία» θα μακροημερεύσει!