Η «δημοκρατία» που δικαιώνεται

Ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής της Ν.Δ., που είχε πρωτοδίκως καταδικαστεί για το αδίκημα της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, απαλλάχθηκε στο Εφετείο λόγω παραγραφής. Ο νέος Ποινικός Κώδικας τον γλίτωσε!

Ακόμα και η εισαγγελέας της έδρας είπε στην αγόρευσή της: «Δυστυχώς, θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα κι αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με τον νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται όλα τα πλημμελήματα – ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων».

Η «δημοκρατία» έγραφε στις 29 Νοεμβρίου για το μεγάλο ξέπλυμα ανομημάτων που γίνεται μέσω του νέου Ποινικού Κώδικα: «Ολο το κόλπο στην Ελλάδα της σήψης είναι ο Ποινικός Κώδικας. Εκεί, τα “παραθυράκια” του νόμου που χρησιμοποιούνταν από τα λαμόγια έγιναν “πύλες”, οι οποίες άνοιξαν διάπλατα. […] Στη μεγάλη επιχείρηση μαφιοζοποίησης της Ελλάδας πρωταγωνιστούν τα κόμματα και οι βουλευτές που ψήφισαν αυτές τις αθλιότητες του Ποινικού Κώδικα, όσοι συνέταξαν τις σχετικές διατάξεις και όλοι οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί που κουκούλωσαν το στυγερό αυτό έγκλημα κατά του λαού και της πατρίδας».

Η εφημερίδα μας δικαιώνεται σε όλες τις στρατηγικές θέσεις και επιλογές της. Και στο ζήτημα του νέου Ποινικού Κώδικα, ο οποίος υποχρεώνει τους Ελληνες να υπομειδιούν όταν ακούν ότι υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, και στα ελληνοτουρκικά και στο ζήτημα του εποικισμού της πατρίδας από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και στην οικονομική καταστροφή που προκάλεσε το Μνημόνιο (καθώς και οι πολιτικές που οδήγησαν σε αυτό), αλλά και σε μια σειρά από άλλα ζητήματα.

Η «δημοκρατία» είναι εύστοχη στις παρατηρήσεις της και δίκαιη στην κριτική που ασκεί, επειδή έχει ως οδηγό της την αλήθεια, τη λογική και το καλό της πατρίδας και του λαού, και δεν παρουσιάζει τα γεγονότα με βάση τα συμφέροντα και τις υστερόβουλες σκέψεις τρίτων.

Στην εποχή της σήψης και της παρακμής κρατάμε ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα