Βαριά εκτεθειμένος ο Μπακογιάννης!

Αστείες δικαιολογίες από τον δήμαρχο που άφησε ανεξέλεγκτους τους ιδιώτες να αναλάβουν τον στολισμό της ΑθήναςΣτον διαστημικό μπλε φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας, που μόνο Χριστούγεννα δεν θυμίζει, αλλά αντίθετα μοιάζει με διαφημιστική καμπάνια της ταινίας «Ο πόλεμος των άστρων», αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος για άλλη μία φορά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 

Η κατακραυγή για τον φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας είναι πρωτοφανής, καθώς οι πολίτες ασκούν αυστηρότατη κριτική στον μηδενικό έλεγχο και εποπτεία του εγχειρήματος από τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ κάποιοι από αυτούς φτάνουν στο σημείο να λένε ότι «θα αναπολήσουμε τις εποχές του Καμίνη»!

Ο κ. Μπακογιάννης, που απηύθυνε κάλεσμα σε εταιρίες, ιδρύματα και σωματεία, μια και ο δήμος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον εορταστικό στολισμό όλης της Αθήνας, τους άφησε ελεύθερους να πράξουν ό,τι εκείνοι νόμιζαν σωστό, μετατρέποντας την Αθήνα σε Πατρινό Καρναβάλι και, όπως όλα έδειξαν, δεν υπήρχε καμία μέριμνα να ελεγχθεί τι θα τοποθετήσει κάθε εταιρία ή ίδρυμα στους αθηναϊκούς δρόμους.

Τα έκανε θάλασσα

Όπως είπε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων στον Σκάι, ο στολισμός και ο φωτισμός δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι όταν αυτό γίνει, θα αλλάξουν τα αρνητικά σχόλια. Βέβαια, κάπου εδώ θα πρέπει να θυμίσει κάποιος στον κ. Μπακογιάννη ότι απομένουν γύρω στις 15 ημέρες για τα Χριστούγεννα, οπότε εύλογα αναρωτιέται κανείς πότε θα ολοκληρωθούν, ενώ η ελπίδα δεν φτάνει μόνο για να διοικήσεις τον κεντρικό δήμο της χώρας.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την ενέργειά του, δήλωσε πως το κέντρο της πόλης «ήταν υποφωτισμένο, σε κακή κατάσταση και πολύ μεγάλα κομμάτια της Αθήνας ήταν ξεχασμένα, ξεγραμμένα και έμεναν σκοτεινά», χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να φωταγωγεί την Αθήνα με όποιον τρόπο θέλει και χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος και εποπτεία.

Στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων ανταποκρίθηκαν 19 ιδρύματα, εταιρίες και σωματεία, που υιοθέτησαν μεγάλους δρόμους και πλατείες, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη. «Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας επέτρεψε για πρώτη φορά να φωτίσουμε δεκάδες δρόμους και πλατείες σε όλη την Αθήνα. Αν κάνετε μια βόλτα στην Αχαρνών, τη Λιοσίων, τη Μιχαλακοπούλου, στα Κάτω Πατήσια, υπάρχουν πολλά μέρη που για πρώτη φορά οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ξένοι μέσα στην πόλη που ζούνε» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα