Ο πόλεμος των πολιτισμών

Κακώς φοβούνται ορισμένοι τον ελληνοτουρκικό πόλεμο, διότι ήδη διεξάγεται αλλά όχι με τρόπο που έχουμε συνηθίσει. Αυτή η σύγκρουση έχει υβριδική μορφή. Η έντασή της δεν είναι εκείνη η εκκωφαντική που χαρακτηρίζει τους «κανονικούς» πολέμους.

Για την ακρίβεια, το θέμα της πατρίδας μας είναι και η Τουρκία αλλά και κάτι μεγαλύτερο και ισχυρότερο από εκείνην: ο λόγος γίνεται για το Ισλάμ, το οποίο δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά αποτελεί μοντέλο κοινωνικής συγκρότησης, μπούσουλα διαπροσωπικών σχέσεων και υπόδειγμα ένταξης του προσώπου και των ομάδων σε μια ευρύτερη κρατική δομή. Αυτό που αποκαλούμε Ισλάμ είναι ένα ολιστικό σύστημα, το οποίο έχει κηρύξει τον πόλεμο και στη Δύση και σε οτιδήποτε δεν είναι Ισλάμ. Η Ελλάδα είναι πεδίο μάχης του παγκόσμιου πολέμου των πολιτισμών, αλλά η πολιτική τάξη δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα ή προσποιείται ότι δεν το αντιλαμβάνεται.

Ένα όπλο που χρησιμοποιείται σε βάρος μας είναι η αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία αποκαλείται παραπλανητικά «προσφυγικό ρεύμα», ενώ στην ουσία πρόκειται για ισλαμικό εποικισμό. Οι συγκρούσεις στο πεδίο της μάχης είναι συχνές, αλλά περνούν στα «ψιλά» των κατεστημένων ΜΜΕ.

Πολλές καταδρομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιεί το αντίπαλον δέος έχουν ως στόχους τους χριστιανικούς ναούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εκκλησία της Παναγίας της Λειαπυργούσαινας του Χαλκειούς στη Χίο. Αγνωστοι, που έχουν γνωστές φυσικά προθέσεις, κάψανε την Αγία Τράπεζα του ναού στις 28 Δεκεμβρίου.

Το βράδυ της Τρίτης έσπασαν τα τζάμια της εκκλησίας, πήραν εικόνα του Εσταυρωμένου, την έκαναν κομμάτια και την πέταξαν στο προαύλιο.

Τα περιστατικά με τους ιερούς ναούς που βανδαλίζουν οι εχθροί της χριστιανοσύνης δεν έχουν τελειωμό. Είναι ξεκάθαρο ότι τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας και η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να ξεγελά τους πολίτες και την πραγματικότητα κάνοντας έκτακτες συσκέψεις για το «μεταναστευτικό».

Οι συσκέψεις, οι κούφιες δηλώσεις και τα ανόητα σχεδιάσματα δεν πείθουν κανέναν. Το εποικιστικό πρόβλημα της Ελλάδας εξελίσσεται για την κυβέρνηση της Ν.Δ. όπως η Συμφωνία των Πρεσπών για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα