Ισόβια στους φονιάδες της οδοντιάτρου

Διατήρησε την ποινή το Εφετείο για τους φορτηγατζήδες που γνώρισαν το θύμα στη Μονή της ΑντίνιτσαςΖωντάνεψαν οι μνήμες της στυγερής δολοφονίας της 62χρονης οδοντιάτρου Ελευθερίας Ραμιώτη στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το 2011. Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας και η ετυμηγορία για τους δύο κατηγορουμένους ήταν ομόφωνη από τους δικαστές. Παρέμεινε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης!

Χρειάστηκαν δύο βραχείες συνεδριάσεις του δικαστηρίου προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, καθώς υπήρξαν πολλά ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα των δραστών. 

Ενώνοντας τα κομμάτια της ιστορίας οι δικαστές συμπέραναν ότι οι δολοφόνοι της οδοντιάτρου αντιλήφθηκαν ότι το θύμα είχε δει ή ακούσει κάτι που δεν έπρεπε κατά τη νύχτα, καθώς και οι τρεις διανυκτέρευσαν στο Μοναστήρι της Αντίνιτσας. Για να της κλείσουν το στόμα, τη σκότωσαν και άφησαν το σώμα της 300 μέτρα μακριά από το μοναστήρι, για να γίνει βορά στα άγρια ζώα.

Η 62χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Ιουλίου του 2011, από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από το Μοναστήρι της Αντίνιτσας όπου είχε διανυκτερεύσει. Το πτώμα της βρέθηκε τυχαία από περιπατητή στις 15 Ιουλίου κατασπαραγμένο από άγρια ζώα.

Στη συνέχεια, ύστερα από τις έρευνες της Ασφάλειας Λαμίας, ακριβώς έναν χρόνο μετά συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση δύο οδηγοί φορτηγού, που είχαν όμως συστηθεί στην άτυχη γυναίκα ως ψυκτικοί, ηλικίας τότε 31 και 58 ετών, οι οποίοι είχαν επίσης διανυκτερεύσει την επίμαχη νύχτα στο Μοναστήρι της Αντίνιτσας.

Διανυκτέρευσαν μαζί

Οπως αποδείχτηκε, η 62χρονη είχε γνωρίσει τους δολοφόνους της το προηγούμενο βράδυ στη μονή όπου διανυκτέρευσε. Ο 31χρονος από τα Τρίκαλα και ο 58χρονος από το Αίγιο, που διέμενε στην Πάτρα, είχαν ζητήσει και εκείνοι να διανυκτερεύσουν στο μοναστήρι.

Το πρωί έφυγαν λίγο νωρίτερα από την οδοντίατρο και της έστησαν καρτέρι λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Προσποιήθηκαν ότι το αυτοκίνητό τους είχε πάθει ζημιά και της ζήτησαν βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα τούς αναγνώρισε και σταμάτησε αμέσως για να βοηθήσει τους δύο «ευγενικούς κυρίους» που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μοναστήρι. Τότε αυτοί τη δολοφόνησαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα