Μοιράζουν μεγάλα κέρδη οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Οι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 3.827 ευρώΑνταγωνιστικές διαδρομές, εντυπωσιακά photo finish και ενισχυμένα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, στο Markopoulo Park.

Οι περισσότερες από τις εννέα ιπποδρομίες του προγράμματος ήταν αμφίρροπες, διατηρώντας την αγωνία των θεατών στα ύψη και ενισχύοντας την απόδοση στο ΣΚΟP 6 (νικητές σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες).

Τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν ΣΚΟΡ 6 σε πρακτορεία ΟΠΑΠ σε Βούλα, Αθήνα, Λουτράκι και Ηράκλειο και προέβλεψαν σωστά τους νικητές σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, κέρδισαν από 3.827,81 ευρώ. Επίσης, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της 4ης ιπποδρομίας βρέθηκαν δύο νικητές στην Πάτρα και το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι κέρδισαν από 1.734 ευρώ.

Πέντε στα πέντε για τον ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμες συμμετοχές πέτυχε ο τετραετής ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο 2020 (Νέου Έτους), κάνοντας ιδιαιτέρως χαρούμενους τους ιδιοκτήτες του Μιχαήλ Μποδούρογλου και Σταμάτη Μόλαρη. Στη νίκη τον οδήγησαν ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης και ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχώρισε, επίσης, η 7η ιπποδρομία για το Τρόπαιο Ναυπλίου, το οποίο κέρδισε ο εξαετής ΚΟΜΠΡΑΪΖ, ιδιοκτησίας VASILIOU STABLES. Αναβάτης του ήταν ο Γιώργος Μερσινιάς και προπονήτρια η Αγγελική Αμίτση.

Δραστηριότητες για όλους

Το Markopoulo Park αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές οικογένειες για ακόμη μια Κυριακή. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Family Club, όπου έκαναν face painting, έμαθαν να φτιάχνουν μπαλονοκατασκευές και συμμετείχαν σε διασκεδαστικά παιχνίδια. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνυ σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο. Το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το φαγητό τους στο εστιατόριο του 5ου ορόφου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα