Ξεσηκωμός κατά του εποικισμού

Η εθνική κυριαρχία έχει καταλυθεί σε αρκετά νησιά του Αιγαίου, διότι έχει επιβληθεί το χαοτικό δίκαιο της λαθροεισβολής. Οι κάτοικοι έχουν νιώσει την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο πετσί τους, επειδή οι ζωές τους έχουν ανατραπεί, η καθημερινότητά τους έχει απορρυθμιστεί, η ασφάλειά τους βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο και το κράτος, αντί να ανασχέσει την εισβολή και να θέσει ένα τέρμα στον ισλαμικό εποικισμό, αγωνιά και άγχεται για τους λαθρομετανάστες.

Οι νησιώτες δεν τρέφουν πλέον αυταπάτες. Εχουν καταλάβει ότι το ζήτημα του ισλαμικού εποικισμού δεν είναι κομματικό, πολιτικό, ιδεολογικό, αλλά επιβίωσης! Η ζωή τους καταστρέφεται και ο τόπος τους πεθαίνει, λεηλατείται, αλώνεται από ορδές λαθρομεταναστών που δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, τη θρησκεία μας, την Ιστορία, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Γι’ αυτό και τα συλλαλητήρια που έγιναν χθες σε νησιά του Αιγαίου ήταν πάνδημα, και ο κόσμος που πήγε εκεί προερχόταν από όλες τις παρατάξεις και τα κόμματα, τα οποία -στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα- βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με το λαϊκό αίσθημα.

Η εποικιστική απειλή διαλύει το σαθρό πολιτικό σύστημα, το οποίο αρνείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λαού και σε όσα ορίζει η κοινή λογική.

Αυτό που συμβαίνει, μέσα στην τραγικότητά του, φέρει και κάτι θετικό: Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν γίνεται ένα κομμάτι της κοινωνίας να υποφέρει, μια γωνιά της πατρίδας να δεινοπαθεί, μια πτυχή του δημόσιου βίου να νοσεί και όλα τα υπόλοιπα να πηγαίνουν καλά. Οταν υπάρχει ένα πρόβλημα πλήττει συνολικά το εθνικό σώμα.

Γι’ αυτό, οι πολίτες πρέπει να μην παραχωρούν, με την αδιαφορία τους, την ισχύ που τους δίνει η δημοκρατία μας σε κάποιους άλλους. Οταν συμβαίνει κάτι, όλοι πρέπει να παίρνουν θέση.

Τέλος, καλό είναι να σημειωθεί και η υποκριτική στάση μερικών, που, όταν βλέπουν συγκεντρώσεις στα νησιά εναντίον του ισλαμικού εποικισμού, τις σχολιάζουν με «κατανόηση», ενώ αντίστοιχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις χαρακτηρίζουν «φασιστικές». Και έπονται ακόμα εντυπωσιακότερες εξελίξεις…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα