Μπαράζ εμπρησμών για τρίτη σερί νύχτα!

Αιφνιδιαστικά στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης! Αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μύηση νεοτρομοκρατών στο αντάρτικο πόλης

Για τρίτη συνεχή νύχτα, τα ξημερώματα της Τετάρτης η Αθήνα έγινε «έρμαιο» άγνωστων δραστών, με αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις να προκαλούν πανικό στους ανυποψίαστους κατοίκους, οι οποίοι άναυδοι είδαν τα αυτοκίνητα τους να τυλίγονται στις φλόγες, με την Αστυνομία παντελώς απούσα.

Το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων των τελευταίων ημερών, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική Αστυνομία και την «ασφάλεια» που παρέχει στον ελληνικό λαό, φαίνεται ότι θορύβησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε χθες αιφνιδιαστική επίσκεψη στη ΓΑΔΑ. Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, την Ασφάλεια, αλλά και τη ΓΑΔΑ, δίνοντας εντολές στους αστυνομικούς να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση και να κάνουν εντατικές περιπολίες.

Όπως προκύπτει, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαπίστωσε ότι οι αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις των τελευταίων τριών ημερών είναι απόρροια της κόντρας που είχε ξεσπάσει μετά τις εκκενώσεις των καταλήψεων, οπότε έσπευσε να δώσει εντολές στους άνδρες της Αστυνομίας, ούτως ώστε να μην εκτεθούν ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανησυχία τόσο των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι το γεγονός ότι πλέον οι εμπρηστές λειτουργούν με δικούς τους όρους, θυμίζοντας σκηνικό αντάρτικου πόλης, που μάλιστα δημιουργεί μήτρα νέων τρομοκρατών. Παράλληλα, αξιωματικοί της Αστυνομίας με γνώση του χώρου των αναρχικών ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι εμπρηστικές επιθέσεις έχουν στόχο να μυήσουν το «νέο αίμα» στις οργανώσεις, με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για μεγαλύτερες επιθέσεις.

Για τον λόγο αυτόν οι εντολές που έδωσε ο υπουργός κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομία είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των αντιεξουσιαστών αλλά και τα μέτρα αποτροπής τέτοιου είδους περιστατικών με πυκνές περιπολίες, εποχούμενες και πεζές. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης συνεχίστηκαν οι εμπρηστικές επιθέσεις σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, λόφο Φιλοπάππου, Πολύγωνο και Υμηττό, με συνολικά 20 αυτοκίνητα να τυλίγονται στις φλόγες και να καταστρέφονται ολοσχερώς.