ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτη 23.01.2020

➥ Γκίνια μεγάλη! Πάλι ντόρτια! Κι ύστερα από τα ζάρια παίξαμε παπά κι αντί για τον παπά βρίσκαμε το τρία το καρό. Και μετά στην 21 τραβάγαμε από 12 και βγάζαμε φιγούρα. Κάτι τέτοιο έγινε και με την Προεδρία της Δημοκρατίας.

➥ Η κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία υπερψηφίστηκε με τρέλα και κορδέλα από 261 κατενθουσιασμένους βουλευτές, είναι καθαρόαιμη «δικαιωματίστρια». Δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ είπε «ναι» στην εκλογή της δίχως δεύτερη κουβέντα.

➥ Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δείξει τις πεποιθήσεις της με τη σταδιοδρομία και τις αποφάσεις της και τις επιδεικνύει κιόλας ακόμα με τις κούπες που μοστράρει στο γραφείο της - σαν αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία.

➥ Γράφει στο σχετικό με τη φωτογραφία άρθρο η μιντιακή ιστοσελίδα enimerosi24.gr: «Η Ρουθ Γκίνσμπεργκ που έχει σε κούπα στο γραφείο της η κυρία Σακελλαροπούλου είναι μικροκαμωμένη Αμερικανίδα δικαστικός ύψους 1,55 με τα μαύρα χοντρά γυαλιά που έχει αγωνιστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα και διόρισε ο Κλίντον (στην ανώτατη θέση), ενώ ο Τραμπ την κατηγορούσε».

➥ Αυτή η κυρία Γκίνσμπεργκ, λοιπόν, «αποτελεί πρότυπο για τη νέα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αφού διακρίνει κανείς τη φωτογραφία της επάνω στην κούπα με τα μολύβια!»

➥ Για όσους και όσες τυχόν δεν γνωρίζουν τη λέξη «δικαιωματισμός», καλό είναι να μάθουν ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη λέξη «παράδοση». Τι λέει η παράδοση; Θέλετε αναγραφή θρησκεύματος σε ταυτότητες, μη πολιτογράφηση των λαθρομεταναστών, κράτος με θρησκευτικό και εθνικό πρόσημο; Ε, ο «δικαιωματισμός» θέλει τ’ ανάποδα.

➥ Πέθανε κι ο Τέρι Τζόουνς, ένα από τα μέλη της θρυλικής βρετανικής σατιρικής ομάδας Μόντι Πάιθον, που έμαθε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους τι ακριβώς σημαίνει η λέξη «χιούμορ». Εμείς οι οπαδοί θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του...
π