Ψησταριές υγραερίου Broil King και έπιπλα κήπου από την εταιρεία Gournopanos

Αγαπάτε τα κυριακάτικα BBQ και θέλετε να αλλάξετε τα πάντα;Την ψησταριά, τα έπιπλα κήπου που είναι σε προσφορά, τα αξεσουάρ ψησίματος και όλες τις λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο το αποτέλεσμα του μπάρμπεκιου;

Παρακάτω σας προτείνουμε μία εξαιρετική ψησταριά Broilking και έναν καναπέ κήπου για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το σκηνικό του εξωτερικού σας χώρου.

Ψησταριά υγραερίου

Η ψησταριά αυτή προέρχεται από την σειρά Baron της BroilKing, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει για τα πλεονεκτήματά της και την απόδοσή της στο ψήσιμο. Δείτε εδώ το μοντέλο Baron 590 για περισσότερες πληροφορίες.

Οι περισσότερες ψησταριές μπάρμπεκιου για να ψήσουν ολοκληρωμένα, χρειάζονται κλειστό καπάκι.

Μόνο έτσι παράγουν έντονη θερμότητα, η οποία παραμένει σταθερή ώστε ο τρόπος ψησίματος να είναι ο καλύτερος για τα κρέατά σας.

Έμμεσος και άμεσος τρόπος ψησίματος

Με τον έμμεσο τρόπο, που το φαγητό δεν ψήνεται απευθείας στην πηγή θερμότητας, μπορείτε να ψήσετε μεγάλα κομμάτια κρέατος ή ολόκληρα κοτόπουλα αλλά και φαγητά που γίνονται στον φούρνο.

Το άμεσο ψήσιμο απευθείας πάνω στη σχάρα σας επιτρέπει να ψήσετε τρόφιμα που χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να ψηθούν. Αυτός είναι και ο συχνότερος τρόπος ψησίματος σε κάθε BBQ, για επιπλέον άρωμα και γεύση.

Καναπές CANELINE

Ο καναπές της CANELINE που μπορείτε να δείτε με 1 κλικ, ξεχωρίζει για τον κλασικό και διαχρονικό του χαρακτήρα και είναι στη διάθεσή σας με ένα κλικ.

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gournopanosθα βρείτε και μαξιλάρια για την επένδυσή του με σύστημα QuickDry®Foam.

Μπείτε τώρα στο GournopanosEshopΔεκτές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα