ΗΠΑ: Υπό τις διαταγές του Σόρος και ο Ομπάμα;

Ήθελε ενεργοποίηση του FBI για χάρη του«Βόμβα» μεγατόνων αποτελεί η είδηση ότι ο ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος είχε ζητήσει από τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να δώσει εντολή στο FBI να διενεργήσει έρευνα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη -που για ακόμα μία φορά δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο πως ο Σόρος όχι απλώς κινεί τα παγκόσμια νήματα, αλλά δίνει και… διαταγές σε Αμερικανούς προέδρους- έκανε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Breitbart ο Αλαν Ντέρσογουιτς, κορυφαίος Αμερικανός συνταγματολόγος και ένας εκ των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ στην πρόσφατη δίκη του στη Γερουσία. Ο Ντέρσογουιτς υποστήριξε ότι διαθέτει στην κατοχή του τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, τα οποία, όπως είπε, θα φέρει στη δημοσιότητα «την κατάλληλη στιγμή».

Παρεμβάσεις

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο νομικό, πάντως, το γεγονός δεν είναι πρωτόγνωρο. «Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Οι άνθρωποι ψιθυρίζουν στους προέδρους όλη την ώρα. Οι πρόεδροι ψιθυρίζουν συνεχώς στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Είναι πολύ συνηθισμένο. Είναι λάθος όποιος το κάνει, αλλά είναι συνηθισμένο και δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι αφορά μόνο έναν συγκεκριμένο πρόεδρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέρσογουιτς.

Οι δηλώσεις του έρχονται στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης με την τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το περασμένο καλοκαίρι, η οποία οδήγησε στην παραπομπή του σε δίκη. Από τα πυρά του Ντέρσογουιτς δεν γλίτωσε ούτε ο Μπέρνι Σάντερς, για τον οποίο δεσμεύτηκε ότι, αν λάβει το χρίσμα, θα ξεκινήσει προσωπική εκστρατεία εναντίον του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα