Ντροπή σου, Αντώνη Λιάκο!

Ο Αντώνης Λιάκος είναι ο πνευματικός πατέρας της Μαρίας Ρεπούση του «συνωστισμού» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Εγραψε στο facebook ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες». Αυτό είναι, λοιπόν, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να πλημμυρίσει τη χώρα με αλλοδαπούς!

Ο Αντώνης Λιάκος, επίσης, όσον αφορά το περιστατικό με το νεκρό βρέφος της οικογένειας των Σύρων, σχολίασε ότι έχει δημιουργηθεί ένα «πολιτικό και νοοτροπιακό καθεστώς έναντι των προσφύγων», για το οποίο «οι Ελληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού»!

Ο περιβόητος αντιρατσιστικός νόμος, φυσικά, δεν μπορεί να επιτρέπει την καλλιέργεια ρατσιστικού μίσους σε βάρος των Ελλήνων. Ακόμα και υπό συνθήκες νεοταξικής σήψης, δεν γίνεται να θεσμοθετείται, διά της ανοχής των Αρχών, ο διωγμός της πλειονότητας.

Ο κ. Λιάκος έφτασε σε τέτοιο σημείο ανθελληνισμού, ώστε να εξομοιώνει τη διάπραξη του Ολοκαυτώματος και τα ναζιστικά πογκρόμ με τον αποτροπιασμό που ένιωσαν οι Ελληνες για κάποιον ο οποίος κατηγορήθηκε από επίσημα χείλη (τον καθ’ ύλην αρμόδιο ιατροδικαστή) ως βιαστής βρέφους και παιδοκτόνος. Ας μάθει ο κ. Λιάκος ότι η ελληνική κοινωνία δεν αποδοκίμασε τον κατηγορηθέντα ως… Σύρο, αλλά ως φερόμενο αυτουργό ενός αποτρόπαιου εγκλήματος.

Οι Ελληνες φυσικά και δεν είναι ναζί, όπως τους περιγράφει ο κ. Λιάκος. Δεν έβαλαν τους ξένους σε φούρνους, δεν εξολοθρεύουν μειονότητες, ξένους, αντιφρονούντες. Αντιθέτως, έχουν πέσει θύματα της εισαγόμενης εγκληματικότητας. Χιλιάδες σπίτια έχουν μαυροφορεθεί από συμμορίες αλλοδαπών. Εκατομμύρια είναι οι ληστευθέντες και αυτοί που έχουν δει το βιος τους να λεηλατείται.

Ο κ. Λιάκος, διατυπώνοντας αυτές τις ασχήμιες, χαρακτηρίζει τελικά μόνο τον εαυτό του και το κόμμα του. Αντί να νοιάζονται πώς θα δοθούν κίνητρα να δημιουργηθούν νέες ελληνικές οικογένειες, θέλει να γεμίσουν την Ελλάδα με ξένους και κατηγορεί τον λαό μας για ναζισμό!

Επειδή εκείνος δεν αισχύνεται για όσα πρεσβεύει, ντρέπονται οι Ελληνες για λογαριασμό του και για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έχει στις τάξεις του και συμμερίζεται τις ιδέες του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα