Άγριο ξεκατίνιασμα των εργατοπατέρων

Κόντρες συνδικαλιστών με φόντο το συνέδριο της ΓΣΕΕ, την ώρα που οι μισθωτοί υποφέρουνΣε ένα άνευ προηγουμένου «ξεκατίνιασμα» του συνδικαλιστικού κινήματος έχει εξελιχθεί η προσπάθεια διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, το οποίο έχει οριστεί για αύριο, επιβεβαιώνοντας ότι οι «εργατοπατέρες»-στελέχη δεν ασχολούνται με τα μεγάλα και πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, αλλά ομφαλοσκοπούν, έχοντας μετατρέψει τα συνδικάτα σε κλειστά «κλαμπ».

Η άγρια κόντρα της ηγεσίας της με το ΠΑΜΕ, που πέρυσι οδήγησε στη ματαίωση των επιχειρούμενων αρχαιρεσιών δύο φορές διαδοχικά (στην Καλαμάτα και τη Ρόδο) συνεχίζεται. Στον «χορό» έχουν μπει και οι επικεφαλής της ΑΔΕΔΥ, που κατηγορούν τη ΓΣΕΕ(!) με αφορμή την αυριανή, νέα προσπάθεια διεξαγωγής του -αυτή τη φορά με προσκεκλημένο και τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη- για συνέδριο «παρωδία». Μάλιστα, ο τριτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας των δημοσίων υπαλλήλων έχει λάβει απόφαση για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αύριο το πρωί έξω από το ξενοδοχείο όπου θα επιχειρηθεί, για μία ακόμη φορά μέσα σε μόλις έναν χρόνο, να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ταυτόχρονα με την ΑΔΕΔΥ, μεγάλη συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιήσει η προσκείμενη στο ΚΚΕ συνδικαλιστική παράταξη, εξακολουθώντας, όπως ανέφεραν τα μέλη της στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, την περασμένη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, να υποστηρίζουν ότι δεκάδες σύνεδροι, με ευθύνη της ηγεσίας της ΓΣΕΕ (κυρίως ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ), είναι «νόθοι». Τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν αποκλείεται από σήμερα το βράδυ ή αύριο νωρίς το πρωί να εμποδίσουν και την προσέλευση του πρωθυπουργού στις εναρκτήριες εργασίες του συνεδρίου, ο οποίος έχει προσκληθεί από την ηγεσία της συνομοσπονδίας.

Σημειωτέον ότι οι επικεφαλής της ΓΣΕΕ, όπως αναφέρουν οι «κακές (;) γλώσσες», προσκάλεσαν τον Κυρ. Μητσοτάκη αποβλέποντας στην παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για να αποτραπεί νέα… «επέμβαση» των προσκείμενων στο ΚΚΕ συνδικαλιστών.

Την ώρα, λοιπόν, που αύριο το πρωί ενδέχεται να βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακόμη άγριος «συνδικαλιστικός εμφύλιος», οι εργαζόμενοι, και δη οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν τον «Γολγοθά» τους, με τους «εργατοπατέρες»-στελέχη να δίνουν τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» για να διατηρήσουν οφίτσια και καρέκλες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα