Αστυνομικοί σε καραντίνα από φτύσιμο Αλβανού!

Επεισοδιακή σύλληψη 26χρονου στην παραλιακή, που είχε επιστρέψει από την Αγγλία και παραβίασε την απομόνωσηΤον τρόμο σκόρπισε σε 14 αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα με πτήση επαναπατρισμού από την Αγγλία, καθώς, όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν στη Βουλιαγμένη, εκείνος τους… έφτυσε στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Covid-19! Το αποτέλεσμα ήταν να τεθούν όλοι σε αναγκαστική απομόνωση, όπως και ο δράστης! 

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής τον 26χρονο Αλβανό, που κατέχει ελληνικό διαβατήριο, να κάνει βόλτες στην παραλιακή και, όταν του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και δεν δίστασε να τους επιτεθεί, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσε ζημιές στους καθρέφτες των σταθμευμένων οχημάτων, αλλά και του περιπολικού!

Τελικά, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου όμως… έφτυσε τους αστυνομικούς και τους δήλωσε με θράσος ότι είχε επιστρέψει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από την Αγγλία με πτήση επαναπατρισμού! Μάλιστα, είχε ακόμα πάνω του λίρες Αγγλίας.

Όπως ήταν επόμενο, οι αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την υπηρεσία τους και να μπουν σε καραντίνα, ώσπου να εξεταστεί εργαστηριακά αν ο νεαρός ήταν απλώς ύποπτο κρούσμα ή είναι φορέας του κορονοϊού, ενώ ο 26χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για αντίσταση, απείθεια, εξύβριση και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και έκθεση σε κίνδυνο. Παράλληλα ενώ του έχουν επιβληθεί και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για παραβίαση της υποχρεωτικής απομόνωσης με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα