Μαζέψτε τη Γιάννα: Προκαλεί τους Έλληνες με τις ανοησίες της στο διαδίκτυο

Συνεχίζει να διχάζει, αντί να ενώνει, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου…… η οποία με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί να αυτοπροβληθεί για τα χρήματα που προσφέρει η οικογένειά της. «Αυτοί που έχουν πρέπει να δίνουν. Η οικογένειά μου το κάνει όποτε υπάρχει ανάγκη, είναι υποχρέωσή μας στον τόπο μας. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η προσφορά όλων όσων πειθαρχούν ή βοηθάνε εθελοντικά. Και, κυρίως, όσων δουλεύουν χωρίς να παίρνουν κάτι παραπάνω» ήταν η χαρακτηριστική, προκλητική ανάρτηση της κυρίας Αγγελοπούλου, την οποία στηλίτευσαν οι ακόλουθοί της στο twitter με μια σειρά κριτικών σχολίων.

«Εσείς δίνετε ψίχουλα απ’ το υπερπερίσσευμά σας… Εμείς ανακεφαλαιώνουμε τράπεζες απ’ το υστέρημά μας για να μπορείτε να παίρνετε αέρα θαλασσοδάνεια» έγραψε ένας εξ αυτών, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Εχετε αυτά που μας λείπουν και δίνετε όσα χρειάζεστε για συχωροχάρτι, αλλά ξύπνησε ο κόσμος, κυρα-Γιάννα μου». Κάποιος τρίτος έγραψε πως «όχι από αυτά που περισσεύουν, και εσείς έχετε αρκετά…», ενώ δύο άλλοι ακόλουθοί της διατύπωσαν δύο ερωτήματα. «Για τόσο ηλίθιους μας περνάτε;» ρώτησε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος ανέφερε: «Μα, δεν ντρέπεστε καθόλου; Αναρωτιέμαι. Ξιπασιά ή… γκαγκά; Μάλλον το δεύτερο…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα