Τον άδειασαν και άλλοι δύο

Την ώρα που η Ν.Δ. καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «παριστάνει τον ανεύθυνο παρατηρητή στο θέμα των ταξί», ο Γιάννης Ραγκούσης περνάει σήμερα το απόγευμα την πόρτα του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, όπου οι βουλευτές του Κινήματος του έχουν δείξει ήδη «κίτρινη κάρτα» για τους χειρισμούς του, που έκαναν το κίτρινο ποτάμι να ξεχειλίσει.

 

Το κλίμα για τον υπουργό Μεταφορών αναμένεται να βρίσκεται σε επίπεδα καύσωνα, μια και οι «σύντροφοί» του τον έχουν ήδη αδειάσει δημοσίως και τον κατηγορούν για αλαζονική συμπεριφορά και επιπολαιότητα. Σκοπός τους είναι να βάλει ο κ. Ραγκούσης... όπισθεν στις απόψεις του, που έχουν προκαλέσει μετωπικές συγκρούσεις όχι μόνο με τους ιδιοκτήτες οδηγούς ταξί αλλά και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Χθες, μετά τους Δ. Ρέππα, Β. Εξαρχο, Η. Μόσιαλο και Π. Γερουλάνο, δύο ακόμη στελέχη του κυβερνώντος κόμματος με δηλώσεις τους άδειασαν τον Γιάννη Ραγκούση, που άφηνε να διαρρεύσει ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Ο βουλευτής Νίκος Σαλαγιάννης κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών ότι έχει ήδη καθυστερήσει να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις του, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης επισήμανε ότι ο κ. Ραγκούσης δεν έκανε κανέναν ουσιαστικό διάλογο.

 

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης από την πλευρά του επισήμανε: «Ενώ ο πρωθυπουργός παριστάνει τον ανεύθυνο παρατηρητή στο θέμα των ταξί, οι κ. Ρέππας και Ραγκούσης συνεχίζουν την προσωπική τους βεντέτα εις βάρος της κοινωνίας και της Οικονομίας, υπονομεύοντας τη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό. Ο κ. Παπανδρέου οφείλει επιτέλους να πάρει θέση».

 

 

Νίκος Ελευθερόγλου

Ετικέτες: