Η Γαλαζ(ι)ούδη του Βορρά!

Ανανέωση και νέος αέρας, χάρη και γοητεία καταγράφονται από προχθές στη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας της Ν.Δ. Το όργανο συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση έχοντας στο τραπέζι της συνεδρίασης πολλούς παλιούς ΟΝΝΕΔίτες, αλλά και μια μοναδική γυναίκα, που εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό, την εμφάνιση αλλά και τους συμβολισμούς που προκύπτουν από το όνομά της.

 

Ο λόγος για τη Θέκλα Γαλαζούδη, η οποία ανέλαβε τομεάρχης Χαλκιδικής. Η επικοινωνιολόγος δεν είναι νέα στην πολιτική και στα κομματικά πράγματα. Το 2010 είχε κατέβει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου μάλιστα με την πρώτη είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 3.500 σταυρούς. Η νεαρή πολιτικός συμμετείχε και στην προηγούμενη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας, μόνο που τότε είχε την ευθύνη της επικοινωνίας σε τρεις νομούς. Από προχθές ανέλαβε την οργανωτική ευθύνη του νομού Χαλκιδικής, ενώ ήδη έκανε και τις πρώτες τηλεφωνικές συνεννοήσεις με τον πρόεδρο της τοπικής ΝΟΔΕ.

 

«Θεωρώ ότι σε μια εποχή που αλλάζει η πολιτική χρειάζεται τα νέα και φρέσκα πρόσωπα. Αυτό εξάλλου αποτελεί και μια σημαντική πρόσκληση» τονίζει η Θέκλα Γαλαζούδη στη «δημοκρατία». Για το επερχόμενο συνέδριο της Ν.Δ. τονίζει ότι θα είναι ένα συνέδριο ανανέωσης σε επίπεδο προσώπων και δομών λειτουργίας, με προσυνεδριακές διαδικασίες που θα κινηθούν κοντά στην κοινωνία. Οσο για το κλίμα στη Γραμματεία Βόρειας Ελλάδας, σημειώνει με νόημα ότι η συνεργασία μεταξύ παλιών και νέων στελεχών ήταν και είναι πάντοτε καλή, ενώ γελά όταν τη ρωτάμε αν αισθάνεται περίεργα ως η μόνη γυναίκα ανάμεσα σε τόσους άνδρες. «Δεν έχω αισθανθεί να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά» σημειώνει.

 

Στο όργανο συμμετέχουν οι προερχόμενοι από την ΟΝΝΕΔ Κώστας Κοντός (τομεάρχης Δράμας), Εφραίμ Κυριζίδης (τομεάρχης Πέλλας), Διονύσης Ξένος (τομεάρχης Πιερίας) και ο Δημήτρης Μπέης, που παρ' ολίγον να είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Πιερίας της Ν.Δ. και ανέλαβε τον νομό Γρεβενών. Κατά τα λοιπά, το όργανο αλλάζει και μοντέλο, καθώς καταργούνται οι παλιοί θεματικοί τομεάρχες και επανέρχεται το μοντέλο των γεωγραφικών νομών.

 

 

Νίκος Οικονόμου

Ετικέτες: