Ποιος σκότωσε τον 27χρονο οπλίτη;

Σε θρίλερ για γερά νευρά εκτυλίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας ενός 27χρονου, που υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης στο Πολεμικό Ναυτικό και βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μάρκας Μercedes σε χωματόδρομο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Μοναστήρι της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα. Οπως αποδείχτηκε, ο άτυχος άνδρας δεν βρισκόταν μόνος μέσα στο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαινε και η 22χρονη φίλη του, η οποία ωστόσο έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέσα στο αυτοκίνητο (πέρα από τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού) βρέθηκε μια γυναικεία τσάντα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ανήκει στην 22χρονη φίλη του.

 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας. Είναι ενδεικτικό πως δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας κατά την οποία το θύμα αντιστάθηκε και γι' αυτό το σκότωσαν οι δράστες. Αυτό που περιπλέκει την υπόθεση, ωστόσο, είναι το γιατί οι δράστες πήραν την κοπέλα μετά τη δολοφονία... Σε αυτό που φαίνεται να καταλήγουν είναι πως πιθανότατα δεν πρόκειται για απαγωγή, και αυτό γιατί κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της κοπέλας για λύτρα, και πλέον ευελπιστούν πως σύντομα θα εντοπίσουν την 22χρονη προκειμένου να ξεδιαλύνει το μυστήριο και να τους αποκαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

Σε ό,τι αφορά τον νεαρό, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτει να είχε διαφορές με κάποιους, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για κάποιο αδίκημα και ήταν γόνος ευκατάστατης οικογένειας στη Σαλαμίνα. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στον λαιμό και είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο θάνατός του προσδιορίστηκε αρκετές ώρες πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

 

Νίκος Δεμισιώτης

Ετικέτες: