Τον κρατάει για... σάκο του μποξ

Μπορεί πλέον να μη θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά η πλάστιγγα γέρνει σε αυτήν τη φάση να κρατήσει τον Ραγκούση στη θέση του, μια και θεωρεί ότι το «φάγωμά» του θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου για την κυβέρνηση.

 

Οι εισηγήσεις που δέχτηκε ήταν να τον κρατήσει μέχρι νεωτέρας και να τον αξιοποιήσει ως σάκο του μποξ, μια και μέχρι τώρα το κόστος το έχει κυρίως ο Ραγκούσης.

 

Για την ώρα το άδειασμα γίνεται σε πολιτικό επίπεδο και σε δόσεις, αν και το Μαξίμου «βράζει», καθώς θεωρούν ότι ο υπουργός τούς εξαπάτησε, ισχυριζόμενος ότι τα ταξί θα άντεχαν δύο - τρεις μέρες σε απεργία και τώρα φτάνουν τον μήνα.

 

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ «βράζει», ενώ χθες τα έψαλε στον υπουργό για τους λάθος χειρισμούς του και η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.

 

Χθες δύο ακόμη βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν την πολιτική Ραγκούση στο θέμα των ταξί.

 

Υπό κατάληψη αυτοκινητιστών βρέθηκε χθες το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη να δηλώνει ότι δεν ανέχεται να απειλείται, ενώ «αποτρόπαια και καταδικαστέα» χαρακτήρισε τα έκτροπα που προκλήθηκαν από ομάδα ιδιοκτητών ταξί, με βανδαλισμούς στα τοπικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Κέρκυρα, η πρώην υπουργός Αντζελα Γκερέκου.

 

Οτι δεν θα υπάρξει καμία έκδοση νέας άδειας μέχρι την ολοκλήρωση του διαλόγου και τη θεσμοθέτηση των σχετικών κανόνων διαβεβαίωσε χθες ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης, ζητώντας εκ νέου τις προτάσεις όλων των πλευρών, πριν από την κατάθεση αυτών του υπουργείου.

Οσο για τη δέσμευση Ραγκούση ότι θα φέρει τις προτάσεις του έως το τέλος Αυγούστου, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναρωτιούνται με νόημα «ως τότε τι γίνεται»...

 

Ετικέτες: