Κι δεύτερος ροκάς «σωσίας» του Ευ. Βενιζέλου

«Αν το καλούπ' είναι καλό, ούτε ο Θεός δεν το χαλάει» λέει ο λαός, και μάλλον έχει δίκιο, αν σκεφτεί κανείς ότι τελικά Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι μόνο... ένας!

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλλον θα πρέπει να νιώθει απίστευτα τυχερός, καθώς βρέθηκε ακόμη ένας σωσίας του, και μάλιστα εξίσου διάσημος όπως και ο προηγούμενος. Ο λόγος για τον Αμερικανό τραγουδιστή Μιτ Λόουφ, κατά κόσμον Μαρβιν Λι Αντέι, ο οποίος, σε κάθε συναυλία που δίνει, δεν σταματά να δίνει τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής, κάνοντας τους φαν του να χορεύουν ασταμάτητα, όχι βέβαια στους ρυθμούς του... ΠΑΣΟΚ, αλλά σε εκείνους της ροκ μουσικής!

 

Πάντως, αν και κανείς δεν ξέρει πώς θα κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος την πορεία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πολιτική, η παγκόσμια μουσική βιομηχανία έχει ήδη κρίνει τον... σωσία του, τον Μιτ Λόουφ, ως έναν από τους πλέον «εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών», μια και οι πωλήσεις των δίσκων του ξεπερνούν πια τα 100.000.000 αντίτυπα!

 

Ο Μιτ Λόουφ όμως έρχεται δεύτερος στη λίστα των σωσιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και αυτό διότι την παράσταση πρόλαβε να κλέψει ο Στιβ Γκρίμετ, τραγουδιστής των Grim Reaper - ενός γκρουπ της heavy metal, όχι πολιτικής, αλλά μουσικής σκηνής, που δρούσε καλλιτεχνικά στη Βρετανία κατά τη δεκαετία του '80.

 

Και για να μη νιώθουν «αδικημένοι» οι σινεφίλ οπαδοί του «Μπένι», αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μοιάζει εξαιρετικά και με τον Γκάτι Φάλμερ, που έπαιξε στην ταινία «Ο νεκρός» το 1995, στην πρώτη κινηματογραφική επιτυχία του Τζόνι Ντεπ!

Ετικέτες: