Παριστάνει πάλι τον μεσσία ο Βενιζέλος διαψεύδοντας το σενάριο ότι πρόκειται να αναλάβει θέση επιτρόπου

Την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει, οι παπανδρεϊκοί τον απειλούν και τα σενάρια περί διαδοχής έχουν φουντώσει, ο «ύπαρχος του Τιτανικού» Ευάγγελος Βενιζέλος διαψεύδει τις φήμες του τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση επιτρόπου στην Κομισιόν.

Οπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος, «η αναπαραγωγή αυτού του είδους μυθευμάτων συνιστά ευθεία προσβολή προς τη δημόσια στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθ' όλη την περίοδο της κρίσης», ενώ επαναλαμβάνει το γνωστό «σύνθημα», που ούτε τα στελέχη του δεν το πιστεύουν, ότι δηλαδή προτάσσει «μόνο το συμφέρον του τόπου» και όχι φυσικά το δικό του!


Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι, εάν είχε ως βασικό ενδιαφέρον την πολιτική του σταδιοδρομία, «θα είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν επιλογές “ωφέλιμες”, ίσως και χωρίς πολιτικό κόστος για τον ίδιο». Επί της ουσίας, δηλαδή, υποστηρίζει ότι για το καλό της πατρίδας με ένα κόμμα του 3% ανέλαβε όχι μόνο την αντιπροεδρία αλλά το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ νωρίτερα είχε σκάψει τον λάκκο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ολα αυτά φυσικά ανιδιοτελώς!


«Για τον λόγο αυτό», καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «παρακαλεί κάποιους που με ευκολία αναπαράγουν τα φτηνά αυτά σενάρια να σκεφτούν πόσο ανόητα και αντιφατικά είναι σε σχέση με το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του».

Ετικέτες: