Η Εδέμ έχει ακόμα μυστικά

Τα «Μυστικά της Εδέμ» επιστρέφουν στις 3 Οκτωβρίου για να κάνουν πανηγυρικό φινάλε έπειτα από τέσσερα χρόνια.

 

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς που θα ολοκληρωθεί σε 45 επεισόδια συμμετέχει ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος υπογράφει, όπως πάντα, και το σενάριο μαζί με την Ελενα Ακρίτα. Το τι γέννησε πάλι η αστείρευτη φαντασία τους δεν περιγράφεται ούτε φυσικά αποκαλύπτεται, αφού οι πρωταγωνιστές λέγεται ότι έχουν δώσει όρκο βαρύ να μην «προδώσουν» καμία από τις καταιγιστικές εξελίξεις.

 

Ωστόσο η δράση των ηρώων στα πρώτα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς διέρρευσε κι έτσι σήμερα η «δημοκρατία» σάς αποκαλύπτει χαρτί και καλαμάρι τι θα δείτε σ' αυτά. Ο τρίτος κύκλος είχε κλείσει με την Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) να ετοιμάζεται να πυροβολήσει τον αγαπημένο της Χρήστο (Περικλή Κασσανδρινό). Τελικά όχι μόνο δεν τραβάει τη σκανδάλη, αλλά παίρνει πάνω της αργότερα και την ευθύνη ενός φόνου, για τον οποίο κατηγορείται εκείνος.

 

Την ίδια στιγμή ένα άλλο ζευγάρι, η Εύα (Φαίη Ξυλά) και ο Λευτέρης (Βασίλης Μπισμπίκης), θα ξανασμίξουν, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον Θάνο (Σωκράτης Αλαφούζος), ο οποίος διεκδικεί την Εύα και στέλνει τους μπράβους του να δείρουν τον αντίζηλό του. Η Εύα τότε σκαρφίζεται ένα σχέδιο και τον στέλνει στης φυλακής τα σίδερα.

 

Στο μεταξύ ένα διαμαντένιο περιδέραιο που λαμβάνει δώρο η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) θα δημιουργήσει απορίες και ερωτηματικά στην παρέα της Φεγγαρόπετρας. Πίσω από αυτό κρύβεται ένας μυστηριώδης άντρας, ο πατέρας του Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης). Σ' αυτόν τον χαρακτήρα κλήθηκε να δώσει σάρκα και οστά ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο τρέιλερ του σίριαλ λέγοντας την περίφημη ατάκα «Μυστικά τέλος»!

 

 

Ηλίας Μαραβέγιας

Ετικέτες: