Απίστευτοι θεατρινισμοί από τον αντιπρόεδρο για λιτότητα και ανεργία

Εκεί που θα πήγαινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να του ζητήσει... εκλογές, πήγε με το 8% «κλειδωμένο» και μόνο που δεν τρέλανε τον κόσμο με τις δηλώσεις του. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο που είπε μπροστά στις κάμερες ότι «δεν αντέχει κανείς λιτότητα και ανεργία». Εκείνο, όμως, που δεν είπε είναι ποιος εφαρμόζει αυτήν την πολιτική που έχει οδηγήσει στην ανεργία 1.500.000 (τουλάχιστον) Ελληνες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 


«Το μήνυμα»


Κατά τα άλλα ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «πρέπει να ενώσουμε ξανά το έθνος» και πρόσθεσε ότι το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες είναι ότι δεν θέλουν αυτόν τον συμβολικό, όπως τον χαρακτήρισε, εμφύλιο πόλεμο που επιθυμούν ορισμένοι. Παράλληλα παρουσίασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις και προτάσεις προς την κατεύθυνση της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συναίνεσης.
Το βασικό συμπέρασμα των τριπλών εκλογών, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ήταν η διατήρηση της σταθερότητας στη χώρα, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ σημαντική βάση εκκίνησης για να κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
«Είμαστε λίγα βήματα πριν από το τέλος, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ενωμένοι» είπε ο κ. Βενιζέλος, που μετέφερε στον κ. Παπούλια τους χαιρετισμούς του άλλου μεγάλου χαμένου των ευρωεκλογών, Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ετικέτες: