Λεβέντη εσύ super star!

Μπορεί στη χώρα μας το «Χ-Factor 4» να το έφαγε η οικονομική κρίση, αλλά η... ελληνική χάρη φτάνει παντού. Ακόμη κι όταν το εν λόγω τάλεντ σόου προβάλλεται σε Αγγλία και Αμερική.

 

Πριν από μια βδομάδα το πρόγραμμα ξεκίνησε στις ΗΠΑ με έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο αξίας 5.000.000 δολαρίων. Θα πείτε, και τις μας νοιάζει; Κι όμως! Στο σόου παίρνουν μέρος και Ελληνες διαγωνιζόμενοι, τους οποίους θα δούμε στον ΑΝΤ1 από το ερχόμενο Σάββατο το βράδυ (21.00) και κάθε Σάββατο, αφού το «The X-Factor-USA» θα προβάλλεται με μια εβδομάδα διαφορά από την Αμερική.

 

Ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος έχει πια διευθυντική θέση στην εταιρία του δημιουργού του σόου Σάιμον Κάουελ, συνδέθηκε ταυτόχρονα με τους Ελληνες δημοσιογράφους σε call conference από το Λονδίνο και έλυσε όλες μας τις απορίες. Οι Ελληνες υποψήφιοι τα πήγαν πολύ καλά κι έφτασαν έως τη γραμμή του τελικού για τα live και το σόου, το οποίο παρουσιάζει ο Στιβ Τζόουνς και στην επιτροπή κάθονται οι Σάιμον Κάουελ, Πόλα Αμπτούλ, Νικόλ Σέρτζινγκερ και Ελ Εϊ Ριντ, θα προβληθεί ταυτόχρονα με την Ελλάδα σε άλλες 100 χώρες. Lady Gaga, Ριάνα, Μαράια Κάρεϊ είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα βρεθούν στο stage ως γκεστ σταρ. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα, ειδικά τώρα που διανύουμε δύσκολους καιρούς.

 

Μέσω του σόου κάνει ό,τι μπορεί για την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας. Το ερχόμενο Σάββατο, μάλιστα, στο βρετανικό «X-Factor» θα προβληθεί το επεισόδιο που γυρίστηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Μύκονο, το οποίο θα παρακολουθήσουν 12.500.000 Βρετανοί. Ο πρώην διευθυντής του ΑΝΤ1, μάλιστα, βρίσκεται και σε επαφή με Ελληνες συνθέτες προκειμένου να γράψουν τα τραγούδια του νικητή του «X-Factor» της Βουλγαρίας αλλά και να επισκεφτεί ο Σάκης Ρουβάς την εταιρία παραγωγής (καθώς οι αρμόδιοι έχουν εντυπωσιαστεί μαζί του). Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα, ο ίδιος δηλώνει με πολλή ειλικρίνεια ότι δεν θα γύριζε στην Ελλάδα.

 

 

 

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ετικέτες: