Το... βιολί έχει «Πακέτο»

Για πότε ήρθε, για πότε πήρε το «Πακέτο» του, για πότε έφυγε... Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ, ο νικητής της Γιουροβίζιον του 2009, επισκέφθηκε μόλις για δύο μέρες την Αθήνα αποδεχόμενος την πρόσκληση της εκπομπής του Alpha και της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

 

Ετσι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου θα τον δούμε επί της οθόνης. Είδε το πρόγραμμα στο YouTube και παρόλο που δεν γνώριζε περί τίνος ακριβώς πρόκειται... πήρε τη βαλιτσούλα του από τη Νορβηγία και κατηφόρισε στην Ελλάδα σε ταξίδι-αστραπή. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Παρασκευή έκανε το γύρισμα, το Σάββατο το πρωί πήρε την πτήση της επιστροφής. Και καθώς ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού του κάνοντας πριν από το γύρισμα δυο τρεις ώρες πρόβα με το «χρυσό» βιολί του, δεν του έμεινε χρόνος για τουρ στην Αθήνα. Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την εκπομπή και ήταν μια ωραία εμπειρία για εκείνον.

 

Το μεγάλο ζητούμενο, βέβαια, είναι ποιος του έστειλε το πακέτο. Το επιτελείο της παραγωγής κρατά εφτασφράγιστο μυστικό τον αποστολέα, για να μη χαθεί το σασπένς. Πάντως, ο Αλεξάντερ ήταν λαλίστατος και όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο γύρισμα μιλούν για έναν ιδιαίτερα καταδεκτικό και χαμογελαστό καλλιτέχνη.

 

Ο νεαρός συνθέτης και τραγουδιστής μίλησε για την επιτυχία του, το «Fairytale», που κέρδισε τις καρδιές των Ευρωπαίων, και αναφέρθηκε στην Αϊντα, τον μεγάλο του έρωτα, που τον ενέπνευσε γι' αυτό το τραγούδι. Αποκάλυψε ότι αυτό που ένιωθε ήταν αληθινό κι ότι ερωτεύτηκε ξανά από τότε, αλλά όχι σαν την πρώτη φορά.

 

Στο «Πάμε πακέτο» τραγουδά κι ένα καινούργιο του τραγούδι, το «Roll with the wind» (Στριφογυρίζοντας με τον άνεμο). Πάντως, ο Αλεξάντερ δεν θα μείνει μόνο στον ρόλο του παραλήπτη, αλλά θα θελήσει να αφήσει και το δικό του στίγμα στην εκπομπή κάνοντας την έκπληξη. Η πρεμιέρα είναι αυτή την Πέμπτη με δύο δυνατές ιστορίες, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί το επεισόδιο με τον Νορβηγό.

 

 

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ετικέτες: