Η... διάγνωση ενός φλερτ

Μπορεί ένα... γλαύκωμα να γίνει αφορμή για έναν μεγάλο έρωτα; Στην «Κλινική περίπτωση», τη νέα σειρά του Mega, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου (21.50), είναι!

 

Εχετε δει στο τρέιλερ τον Γιάννη Μπέζο που κοιτάζει επίμονα στα μάτια την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κι εκείνη, αφού τον βρίζει, σηκώνεται και φεύγει; Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκος Στάικος, ο ήρωας της σειράς, είναι διάσημος καρδιοχειρουργός, ο οποίος εγκαταλείπει την καριέρα του για να αναλάβει το ιατρικό κέντρο του χωριού Λυδία (Καρδαμύλη). Στο τρένο, λοιπόν, ο γιατρός απλά εντοπίζει στο μάτι της Αντριάννας, που είναι δασκάλα, γλαύκωμα. Πού να το φανταστεί η κοπέλα! «Πρώτη φορά μου συμβαίνει φλερτ μετά... ιατρικής διάγνωσης, αλλά πολλά θα συμβούν για πρώτη φορά, αφού ο γιατρός είναι πολύ ιδιόρρυθμος άνθρωπος.

 

Βέβαια, μετά το... ιατρικό ανακοινωθέν οι δυο τους αρχίζουν να κοιτάζονται με άλλο... μάτι» μας λέει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφει δριμύτερη.

 

«Ηταν θέμα επιλογής. Εκανα τα παιδιά και θέλησα να αφοσιωθώ σε αυτά. Είχα ένα άγχος για την επαγγελματική μου επιστροφή, όχι ως προς το τι θα πουν για μένα, αλλά στο να μπορώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Ενιωθα ότι πρέπει να... ξεσκουριάσω. Τελικά μου πήρε λιγότερο χρόνο απ' όσο νόμιζα».

 

Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στη γραφική Καρδαμύλη, ένα μέρος όπου η ηθοποιός λάτρεψε. Μάλιστα, κατά τη διάρκειά τους το καλοκαίρι, νοίκιασε για την οικογένειά της ένα εξοχικό στην περιοχή κι έτσι απολάμβανε διακοπές και δουλειά ταυτόχρονα. «Για μένα είναι μια ευχάριστη επαγγελματική στιγμή. Το διασκεδάζω πολύ και περνάω καλά. Η σειρά είναι προσωποκεντρική, αλλά όλοι οι ήρωες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε κάνει μαζί ένα γκεστ, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε σε μόνιμη βάση».

 

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τονίζει ότι η σειρά, παρόλο που είναι μεταφορά της αγγλικής «Dr Martin», είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και πλήρως προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα. «Εχει καλής ποιότητας χιούμορ, κάτι που χρειάζονται τόσο οι τηλεθεατές όσο κι εμείς οι ίδιοι οι συντελεστές της» καταλήγει.

 

 

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ετικέτες: