Θεσσαλονίκη: Τα άκουσε δύο φορές ο Βενιζέλος

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες άσκησε χθες στη Θεσσαλονίκη το εκλογικό του δικαίωμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο δημοτικό συγκρότημα Σκεπάρνη του Δήμου Αμπελοκήπων και πιο συγκεκριμένα στο 2ο εκλογικό τμήμα, όπου ουκ ολίγοι διαμαρτυρόμενοι (μεταξύ των οποίων και μέλη και φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ιαχές διαμαρτυρίας.

Τα μνημόνια και μπρος

«Δεν θα σας θέλει ο λαός, τα μνημόνια και μπρος» φώναζαν οι συγκεντρωθέντες, που εκδήλωσαν έτσι την αντίθεσή τους στην παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τόσο κατά την προσέλευσή του όσο και κατά την αποχώρησή του από το σχολικό συγκρότημα.


Ετσι ανάγκασαν τον συνήθως λαλίστατο κ. Βενιζέλο να κάνει μια πολύ σύντομη δήλωση, κάτι που δεν συνηθίζει ο ίδιος. «Ο ελληνικός λαός να κάνει τις επιλογές του, που θα τον οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο και όχι σε κάτι χειρότερο. Γι΄ αυτόν και τα παιδιά του» σημείωσε και αποχώρησε από το εκλογικό τμήμα.
Πάντως υπήρχαν και μερικοί στημένοι κλακαδόροι από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, που χειροκρότησαν τον κ. Βενιζέλο προσπαθώντας να σκεπάσουν τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν στον προαύλιο του σχολείου. Ανάμεσά τους, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής της Κεντρικής Μακεδονίας Χρόνης Μακρίδης καθώς και αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

 

Το μπιφτέκι του στα Λαδάδικα και η ωραία Μαρία

λεζαντα: Ευάγγελος Βενιζέλος και Μαρία Τόκτωρ στο χαλαρό γεύμα που έγινε στο εστιατόριο «Κιούπια», στα Λαδάδικα

Εχοντας δίπλα του μια πανέμορφη υποψήφια βουλευτή πέρασε το Σάββατο το μεσημέρι τις τελευταίες προεκλογικές ώρες στη Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο λόγος για τη Μαρία Τόκτωρ, που κάθισε για πολύ ώρα δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο χαλαρό γεύμα που πραγματοποιήθηκε προχτές το μεσημέρι στα «Κιούπια» στα Λαδάδικα. Και κέρδισε κατά γενική ομολογία τις εντυπώσεις. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, είχε μια χαλαρή συνάντηση με τα κομματικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και αρκετούς υποψηφίους της Α' και Β' Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Χρήστος Παπαστεργίου, ο Αντώνης Σαουλίδης αλλά και η όμορφη τοπογράφος που ήταν υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά, γεύμα χωρίς νόστιμα εδέσματα και εύγευστο μενού δεν γίνεται όταν συμμετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ετσι, το μενού στο τραπέζι του κ. Βενιζέλου ήταν πλούσιο και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, μπιφτέκι, σαλάτα και λευκό κρασί, ενώ κάποιοι από τους συνδαιτυμόνες επέλεξαν τους ουζομεζέδες και το τσίπουρο.

Ετικέτες: