Ο Τσίπρας δημιουργεί μόδα στην Τουρκία

«Εναποθέτουν τις ελπίδες τους (να νικήσουν το κυβερνητικό Κόμμα AKP) στον Τσίπρα», δήλωσε προσθέτοντας: «Το CHP, το MHP και το HDP δεν λένε τίποτα για την οικονομία, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Τσίπρα».
«Αντί να εμπνέονται από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουν την 12ετή επιτυχία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ» είπε. «Το ΑΚΡ έχει κάνει τα τελευταία 12 χρόνια ότι ακριβώς κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα του», τόνισε επίσης ο Τούρκος Πρωθυπουργός. Τέλος, σημείωσε ότι «ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος αναγνωρίζει την επιτυχία του ΑΚΡ». «Όταν μίλησα με τον κ. Τσίπρα στο τηλέφωνο, του είπα ότι έχουμε μετατρέψει τον κάποτε “μεγάλο ασθενή”, την Τουρκία, σε μια παγκόσμια δύναμη, και ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι συμφωνεί με αυτό» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα