Αμεση αντίδραση για την τιμωρία

Τους τρόπους αντίδρασης στην εξοντωτική, όπως τη χαρακτηρίζουν, ποινή (μείον 3 βαθμοί, πρόστιμο 100.000 ευρώ, και δύο αγώνες χωρίς κόσμο) που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό αναμένεται να γνωστοποιήσει ο Γιάννης Αλαφούζος το μεσημέρι, κι ενώ η ΠΑΕ, με επιστολή της στη Σούπερ Λίγκα, ζητά την παρουσία εισαγγελέα στο Δ.Σ. της Δευτέρας.
Στην επιστολή τονίζεται επίσης πως βασικά θέματα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη θα πρέπει να είναι η λήψη αποφάσεων για τα μέτρα που ζήτησε ο υφυπουργός, αλλά και αν μπορεί η Λίγκα να συνεχίσει τη λειτουργία της μετά τα επεισόδια στο τελευταίο συμβούλιο…
Στις 12.30 σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα αναλύσει τις σκέψεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τη στάση της Πολιτείας.

Βέβαιο θεωρείται πως ο κ. Αλαφούζος θα αναφερθεί, εκ νέου, στη στάση της διοίκησής του, που, ακόμη και λίγες ώρες πριν από το σφύριγμα της έναρξης του ντέρμπι, επεσήμανε τις ανησυχίες του σε όλους τους αρμόδιους φορείς από το γεγονός της παρουσίας στο γήπεδο της Λεωφόρου του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκκένωση

Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από την Αστυνομία να προχωρήσει ακόμη και σε εκκένωση του «Απόστολος Νικολαΐδης», αν κάτι τέτοιο θεωρούνταν σκόπιμο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα…

Ο κ. Αλαφούζος, που επαναλαμβάνει ότι στο ντέρμπι βγήκε ο συσσωρευμένος θυμός των οπαδών της ομάδας του, οι οποίοι, παράλληλα, προκλήθηκαν, δεν κρύβει την οργή και την απογοήτευσή του, ενώ έχει δεχτεί διάφορες εισηγήσεις και προτάσεις για τις αντιδράσεις που πρέπει να υιοθετήσει. Μια από αυτές είναι η περίπτωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Κάτι, πάντως, που θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προκύψει (ακόμη και ως η δυναμικότερη αντίδραση), αφού, σε μια τέτοια περίπτωση, οι επιπτώσεις, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε τεράστια ζημιά. Η πρόταση αυτή έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων (ακούστηκε και το ενδεχόμενο να παρατάξει ο Παναθηναϊκός ομάδα με νέους, μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου), αλλά μέχρι αργά χτες δεν είχε διαρρεύσει κάτι.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα