Ο Βενιζέλος και οι λοιποί συγγενείς!

Από τη βάση θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αποφασίστηκε το Σάββατο στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να επαναλαμβάνει τη διακηρυγμένη θέση του ότι αποχωρεί από την ηγεσία και να παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μέχρι το συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 15-17 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι στο προγραμματικό-αξιακό συνέδριο θα λήξει η θητεία του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και δεν θα ανανεωθεί, για να προσθέσει όμως, ότι μέχρι τότε θα ασκεί πλήρως τα καθήκοντα του και θα εγγυηθεί τις διαδικασίες για την ομαλή διαδοχή του. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις από 50 και πλέον στελέχη.

Ενδεικτικά, ο Κώστας Σκανδαλίδης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέρουμε, έχει τελειώσει», ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε: «Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κόμμα της Κεντροαριστεράς, του κοινωνικού κέντρου, όχι ένα κόμμα “δορυφόρο” των ψευτών και των δημαγωγών».
Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει μια νέα αφήγηση που θα διαχωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τη Δεξιά, την Αριστερά αλλά και από τον κακό εαυτό του, ενώ ο έτερος διεκδικητής της αρχηγίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε για την ανάγκη νέας ταυτότητας του κόμματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα