Στο κυνήγι της «διαφθοράς»!

«Δεν θα τα παρατήσω. Aλλοι θα πρέπει να φύγουν για να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Αν φύγουμε εμείς, είναι σαν να κερδίζει η μαφία. Aνοιξαν το κουτί της Πανδώρας, να δούμε τα αποτελέσματα» ήταν η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στο ερώτημα αν σκέφτηκε την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
«Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη διαφθορά και να την αποκαλύπτουμε. Παίρνουμε το κόστος. Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και, αν δεν υπήρχε η συμπάθεια των διαιτητών προς τον Ολυμπιακό, που του έχουν χαρίσει βαθμούς, αν δεν υπήρχε η αντιπάθειά τους προς τον Παναθηναϊκό, που του έχουν στερήσει βαθμούς, ξέρετε ποιος θα ήταν πρώτος τώρα» πρόσθεσε αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ επανέλαβε τις ενέργειες για αποφυγή επεισοδίων την ημέρα του ντέρμπι και αναρωτήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω περιμένουν οι Αρχές, οι κυβερνήσεις, η αστυνομία, για να καταλάβουν ότι μία ομάδα έχει κάνει τα πάντα για να προστατέψει το γήπεδο. Η τιμωρία ήταν άδικη και ακραία, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Αρχές δεν άκουσαν τις εισηγήσεις μας» επεσήμανε. «Η μόνη ομάδα που έχει κάνει επεισόδια αλλά δεν τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών είναι ο Ολυμπιακός. Η ιερή αγελάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου που παίρνει κάθε χρόνο 60.000.000, 70.000.000 ευρώ και με αυτά πληρώνει μπράβους είναι ο Ολυμπιακός» πρόσθεσε.

Σχετικά με το επεισοδιακό δ.σ. στη Λίγκα, ανέφερε: «Κλιμακώθηκε η συζήτηση με τον ΟΦΗ. Ανέβηκαν οι τόνοι, ο κ. Μαρινάκης μονολογούσε. Πριν από τις βρισιές μού είπε: ”Θες να σε πλακώσω στο ξύλο ή να σε μπουγελώσω;” Με μπουγέλωσε όταν του είπα πως ”χάσατε δίκαια, κ. Μαρινάκη, στη Λεωφόρο, γι’ αυτό δεν σας αρέσει στη Λεωφόρο”. Ακολούθησε οχετός ύβρεων. Θα έχουμε σύντομα τα πρακτικά. Του απάντησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος που ρίχνει ένα κροσέ στον Βασίλη και τον ξάπλωσε στο πάτωμα.

«Συνεργοί της αλητείας»

Η Σούπερ Λίγκα δεν έχει αντιδράσει ακόμα, κάποιοι φοβούνται και κάποιοι είναι συνεργοί της αλητείας. Ο κ. Κωνσταντίνου πήγε στο ”Yγεία” και έκανε εξετάσεις για να μην αμφισβητηθούν τα τραύματά του. Κάποιοι δεν το πιστεύουν ακόμα αυτό. Πόσο βλάκες μπορεί να είναι; Και η προπαγάνδα ξεπερνάει τα όριά της».

Για τη συνεργασία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι ευκαιριακή, σε συγκεκριμένα θέματα, καθώς δεν παύουμε να είμαστε ανταγωνιστές. Eχουμε όμως απέναντί μας ένα συγκεκριμένο σύστημα». Ενώ, για ένα πρωτάθλημα χωρίς συγκεκριμένες ομάδες, είπε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες ακόμη, 6-7 ομάδες, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA. Ας τους αφήσουμε να παίζουν με τον Πλατανιά, με τον Εργοτέλη, ή τον Τύρναβο που μιλάνε τώρα τελευταία με τα κινέζικα τηλέφωνα. Ούτως ή άλλως, το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ το παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός».

* Για ένα 20ήμερο εκτός δράσης τέθηκε (με θλάση) ο Ζέκα.
* Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν ο Μλάντεν Πέτριτς. Οπως δήλωσε, πρώτη επιλογή του είναι να συνεχίσει στο «τριφύλλι», αλλά υπάρχει και η… εναλλακτική να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
* Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα