Απολύθηκε ο παρουσιαστής του Top Gear (βίντεο)

Την πόρτα της εξόδου έδειξαν στον γνωστό Βρετανό παρουσιαστή Jeremy Clarkson της εκπομπής ‘Top Gear’ που προβάλλονταν από τη συχνότητα του BBC από το 2002. Όλα δείχνουν πως η αιτία ήταν ένας έντονος διαπληκτισμός που είχε με τον παραγωγό του.
Μάλιστα την απόφαση της παραγωγής ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής, που πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι η εκπομπή δεν θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Από την πλευρά του το βρετανικό δίκτυο αναφέρει πως είχε κάνει, επανειλημμένα, συστάσεις στον παρουσιαστή για τη συμπεριφορά του, καθώς ήταν πολλές οι φορές που δεν έιχε διστάσει να εκφράσει ρατσιστικά σχόλια στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, ο ίδιος δεν είχε διστάσει να αναφέρει πως τα πρόσωπα των Γιαπωνέζων παρουσιάζουν δυσμορφίες, ενώ είχε δηλώσει πως όσοι αυτοκτονούν είναι εγωιστές και πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα άλλο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ζητά συγνώμη από τους τηλεθεατές για τα ρατσιστικά σχόλια.

“Μετά το περιστατικό με τον διαπληκτισμό του Jeremy Clarkson με τον παραγωγό του το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυσή του, ενώ διενεργείται έρευνα για το περιστατικό”, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του BBC, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω εξηγήσεις.Παράλληλα, μια ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε στη συγκέντρωσή περίπου 8.000 υπογραφών για την επιστροφή του δημοφιλούς παρουσιαστή στην εκπομπή.

news247.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα