Επιστολή Λαλιώτη σε εισαγγελία και ΣΔΟΕ

Επιστολή στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Αθανασίου και τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, Παναγιώτη Δάνη, την οποία κοινοποιεί και στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, έστειλε ο Κώστας Λαλιώτης για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την έρευνα του ΣΔΟΕ για τα περιουσιακά του στοιχεία, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ο κ. Λαλιώτης ζητά επιτάχυνση και ολοκλήρωση της έρευνας, εκφράζει την απορία του για τη διαρροή του εγγράφου, διαβαθμισμένου ως εμπιστευτικού και για την οποία έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, ο κ. Λαλιώτης παραθέτει στην επιστολή του και τα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία, όπως τονίζει, βρίσκονται όλα στην Ελλάδα και περιλαμβάνονται στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έχει υποβάλει.

Επίσης, τονίζει ότι δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, δεν έχει σχέσεις με εταιρείες ή ακίνητα πλην αυτών που αναφέρει στις φορολογικές του δηλώσεις, και ότι όλα τα εισοδήματα της οικογένειάς του προέρχονται από την επαγγελματική εργασία του ίδιου και της συζύγου του. Επιπλέον, σημειώνει ότι δεν διαθέτει off shore εταιρείες ούτε έχει σχέσεις με τέτοιες εταιρείες. Ο κ. Λαλιώτης ζητά ακόμα να του δοθούν το πόρισμα και τα συμπεράσματα των ερευνών, όπως και να δοθούν στη δημοσιότητα, εκτιμώντας ότι έτσι θα αποδειχτεί «άνθρακας ο θησαυρός» των σκευωρών και συκοφαντών του, στους οποίους αποδίδει όλον αυτό τον θόρυβο λόγω παλαιότερων αντιπαραθέσεων, όπως με τον Μάκη Ψωμιάδη και την υπόθεση της εξωχώριας εταιρείας MAYO.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα