Κατέπεσε ελικόπτερο του συριακού στρατού

Ένα συριακό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε σήμερα στη βορειοδυτική Συρία και τουλάχιστον τέσσερα μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν όμηροι από αντάρτες, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οπτικό υλικό που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το ελικόπτερο να συντρίβεται. Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δείχνουν ένα μέλος του πληρώματος να εκτελείται επί τόπου κι έναν τραυματισμένο πιλότο να ανασύρεται από τους αντάρτες από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και να συλλαμβάνεται.
Το Παρατηρητήριο υποστηρίζει ότι τουλάχιστον τέσσερα μέλη από το εξαμελές πλήρωμα αιχμαλωτίστηκαν από το παρακλάδι της Αλ Κάιντα, το Μέτωπο Αλ Νόσρα.
Η συριακή τηλεόραση μετέδωσε ότι το ελικόπτερο εμφάνισε τεχνικό πρόβλημα και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση και ότι δεν κατερρίφθη όπως ισχυρίζονται οι αντάρτες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα