Βράβευσαν τον Στέλιο Κράλογλου

Ο οικονομικός συντάκτης της «δημοκρατίας», ένας δικός μας άνθρωπος, ο Στέλιος Κράλογλου, είναι μεταξύ των δημοσιογράφων που τιμήθηκαν φέτος στα βραβεία «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (Ελληνικό Τμήμα). Τα βραβεία «Κ. Καλλιγάς» απονέμονται από την ένωση στους δημοσιογράφους που ξεχώρισαν για το ήθος και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τους. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8).

Βραβεία της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων έλαβαν επίσης ο Λεωνίδας Βαρουξής, η Αλεξάνδρα Γκίτση, η Εύα Μπούρα, ο Τάσος Παπαδόπουλος, η Χριστίνα Πουλίδου και ο Ηλίας Σιακαντάρης.
Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στους Παναγιώτη Δρακόπουλο, Θαλή Κουτούπη, Γιώργο Ρωμαίο, Μάνο Σταραμόπουλο και Ευθύμη Τσίκνη.

Ο Κωνσταντίνος Καλλιγάς υπήρξε αρθρογράφος επί σειράν ετών στο «Βήμα», στην «Καθημερινή» και σε κυπριακές εφημερίδες. Ο ευπατρίδης της ελληνικής δημοσιογραφίας διακρίθηκε για το ήθος, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του, την ευρυμάθεια, την οξυδέρκεια και τη διεισδυτικότητά του στις αναλύσεις πολιτικών θεμάτων. Τιμήθηκε για το συνολικό έργο του και το ήθος από το Ιδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότσης, καθώς και από την Ιταλική Ακαδημία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα