Τετ α τετ με χαμόγελα από Τσίπρα - Σαμαρά

Τον ρόλο της... ειρηνευτικής δύναμης φαίνεται ότι κλήθηκε να διαδραματίσει χθες το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στάθηκε στην πρώτη σειρά, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν αντάλλαξαν παρά μια τυπική κουβέντα και περιορίστηκαν στα τυπικά χαμόγελα, ενδεικτικά και της αμηχανίας που υπήρχε. Ο κ. Σαμαράς, πάντως, παρότι πήγε στη δοξολογία, δεν έδωσε το «παρών» στην παρέλαση, που έγινε αμέσως μετά, προκαλώντας εύλογες απορίες.

Εξαφανισμένος ο Ευ. Βενιζέλος

Εξαφανισμένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος χθες, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Προτίμησε να στείλει το μήνυμά του για την εθνική επέτειο με γραπτή δήλωση από το να εμφανιστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να περάσει την ημέρα της ονομαστικής εορτής του με οικείους και φίλους, προσαρμοζόμενος ενδεχομένως σιγά σιγά στις νέες συνθήκες που θα επικρατήσουν άμα της απομάκρυνσής του από την ηγεσία του κόμματος.

 

Ετικέτες: