Η Κωνσταντοπούλου επικεφαλής για τις γερμανικές οφειλές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η πρόεδρος της διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα από την Πρόεδρο της Βουλής. Στην Επιτροπή συμμετέχουν ακόμα οι έξι αντιπρόεδροι της Βουλής, Αλ. Μητρόπουλος, Ι.Μπαλάφας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Νικ. Κακλαμάνης, Σπ. Λυκούδης και Γ. Λαμπρούλης, καθώς και οι βουλευτές Μαρία Κανελλοπούλου, Ευη Καρακώστα, Γερ. Μπαλαούρος, Ι. Σταθάς, Ι. Κεφαλογιάννης, Α. Κατσανιώτης, Δ. Κυριαζίδης, Ηλ. Παναγιώταρος, Ν. Μαυραγάνης και Δημ. Κωνσταντόπουλος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση της Προέδρου της Βουλής, “αντικείμενο της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής είναι η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης και τεκμηρίωσης, με οργανωμένο τρόπο, των αδιαμφισβήτητων ιστορικών στοιχείων που θα επισχύσουν αποτελεσματικά την ελληνική επιχειρηματολογία για την διεκδίκηση των οφειλομένων, και τη συστράτευση και άλλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και διεθνών οργανισμών σε αυτή την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης προς το σκοπό αυτό πραγματοποίησης επαφών με άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια και με το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με ευρωπαϊκά και διαθνή όργνα που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και της διοργάνωσης συνεδρίων και διαλέξεων για το ζήτημα αυτό”. 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα